Til toppen

Mye for de minste

Denne helgen blir det ekstra kjekt å være #litenibyen. For første gang inviterer Terminalen Byscene til barnekonsert, Barneteatret Vårt har premiere på «Goodbye Kitty» og lørdag er det klart for «Den store kinodagen» med halv pris på alle filmer. 

«Du og jeg og vi 2-3-4» på Terminalen

«Du og jeg og vi 2-3-4» på Terminalen

«Du og jeg og vi 2-3-4» på Terminalen

En groovy konsert for hele familien (passer kanskje aller best for aldersgruppa 3-10 år), der man møter mange ulike og morsomme karakterer. Trioen blander sjangre og leker seg med improvisasjon, fokuserer mye på humor og rytme – og vil gjerne lære alle verdens barn kunsten å klappe på 2 og 4.

Se mer om konserten her!

(fortsetter under)

 

Den store kinodagen i Ålesund

Den store kinodagen i Ålesund

“Den store kinodagen” 

En lørdag fylt med aktiviteter påfunn og ikke minst billetter til halv pris.På Moa i tidsrommet 11.00-17.15 blir det barnequiz, jungeldyr, legobasseng og mye mer. 

På Løvenvold i Ålesund sentrum blir det ballonger til alle etter forestilling, trekning av premier, filmquiz, saft, gløgg og pepperkaker.

Les mer om alt som skal skje og se hele kinoprogrammet!

 

(fortsetter under)

Lag juleutstilling på Kremmergaarden

Lag juleutstilling på Kremmergaarden

Juleverksted med Redd Barna på Kremmergaarden

Lørdag fra kl. 12.00-15.00 inviteres byens barn til å være med på å lage juleutstilling på Kremmergaarden. Sammen med Redd Barna skal det lages julehjerter med budskap om barns trygghet. Gratis og åpent for alle. 

"Goodbye Kitty " på Arbeideren

"Goodbye Kitty " på Arbeideren

“Goodbye Kitty” på Arbeideren

Teaterforestilling, konsert og fest samtidig. 

Det inviteres til til avskjedsfest! Eller er det velkomstfest? Når du sier farvel til noe, sier du samtidig velkommen til noe annet. Velkommen til å se verden litt på nytt, skriver Barneteatret.

Hvem vil du være om du kan velge helt selv? Kan du vri og vende på verden sånn som du kjenner den, og dytte på rammene som forteller deg hvordan du «må» være?

Barn og ungdom har fortalt om hvem de vil være og hvem de vil bli, om forbilder og Hello Kitty, om rosa og blått, om hva som er normalt og unormalt. Det har blitt til forestillingen Goodbye Kitty.

Goodbye Kitty! Hello Kitty! Ha det! Farvel! Goodbye! – til normal og unormal, til alt vi må, skal og burde være. Hello til den nye fremtiden! Bli med på å feire at du kan være akkurat som du vil!

Les mer og bestill her!

 

SE MER OM ALT SOM SKJER I FOR BÅDE SMÅ OG STORE I ÅLESUND. GÅ TIL BYKALENDEREN!