Til toppen

AASLK med gratis svømmeopplæring på Bybadet

- Det er dessverre mange som ikke kan å svømme, noe som ikke kun gjelder barn, og vi er derfor veldig glade for å kunne starte opp med gratis svømmeopplæring for alle aldrer, sier daglig leder Sture Fladmark i Aalesunds Svømme- og Livredningsklubb som starter opp kurs for barn, voksne og seniorer på Bybadet fra 2. februar.

Det å kunne svømme og være trygg i vann er ikke bare livsviktig, det er også en glede du kan ta med deg hele livet! Nå blir det gratis svømmeopplæring med AASLK på Bybadet.

Det å kunne svømme og være trygg i vann er ikke bare livsviktig, det er også en glede du kan ta med deg hele livet! Nå blir det gratis svømmeopplæring med AASLK på Bybadet.

– Det er dessverre veldig mange som av ulike grunner ikke ka å svømme og som mangler helt grunnleggende svømmeferdigheter. Mange vegrer seg også for å innrømme det eller si fra, og dermed unngår de også å oppsøke muligheten for svømmeopplæring, sier han.

Takket være støtte fra Stiftelsen Kjell Holm starter klubben nå opp med gratis opplæring for alle.

Vi har delt inn i ulike grupper helt fra 13 år til seniorer fra 60 år og oppover, forklarer han om undervisningen som skal foregå på torsdager i åtte uker.

– Det å kunne svømme, spesielt på våre kanter som er gitt av hav og sjø, er ikke bare livsviktig. Det er en ferdighet og kunnskap som kan gi glede og trygghet hele livet.
Vi håper at folk tør å ta kontakt og melder seg på. Vi har svært dyktige instruktører som venter og gleder seg. Så skal vi ha det veldig kjekt sammen, han.

Treningstider blir følgende:

Ungdom 13-17 år torsdager kl 18.30 – 19.10

Voksne 18-59 år torsdager kl 17.45 – 18.25

Senior 60 + år torsdager kl 17.00 – 17.40

Får du ikke plass i fleste runde, så minner arrangørene om at dette er et løpende prosjekt med nye kurs!

Se mer og meld deg på her.