Skal imponere 100 mennesker med sangSangtalentene fra Sunnmøre ramler inn på TV-skjermen om dagen. I morgen er det denne karen, Christoffer Holten Gidske fra Valderøy, som skal i ilden på TVNorge og «All together now».

– Det er noe med den følelsen av musikk, noe med kraften som ligger i det. Det er så digg å kunne øse ut med følelser gjennom musikk, sier han.

Han har drevet med musikk så lenge han kan huske, og sang mye da han gikk på barneskolen. Han driver også med musikk ellers, og eier bedriften "Gidske Music", der han tar frilansjobber.

Under "All together now", er det et dommerpanel på 100 musikere som skal bedømme han. Der skal deltageren prøve å få flest mulig av disse 100 menneskene til å reise seg opp og synge med på sangen. Gidske deltar med sangen "All of me" av John Legend.

(Fortsetter under...)

 

Det var hans sanglærer som sa at han måtte melde seg på, samtidig synes Gidske som at det virket som et kult konsept.

– Da sanglæreren sa at jeg måtte melde meg på var det vel ikke noe spørsmål. Jeg synes også at "All together now" virket som et kult konsept uten noen kontrakt, slik som jeg har hørt rykter om i andre lignende programmer. Så da ble det til at jeg meldte meg på, forklarer han.

Da han kom på innspillingen var det akkurat slik som han forventet at det var. Han så for seg at det kom til å være veldig gøy å få synge og prøve seg i en konkurranse på TV.

– Og det var veldig gøy. Jeg kjente meg ikke noe nervøs før jeg gikk på scenen. Men da jeg sto det slo det meg at jeg faktisk er med på dette. Heldigvis er det menneskelig å være nervøs. Da jeg var ferdig var det en lettelse, for det var så gøy å stå der og få være med på det, mener han.

(Fortsetter under...)

Hvordan det går med han i "All together now" får vi se tirsdag kveld klokken 2030. Allerede har programmet lagt ut et lite glimt av hans opptreden på Facebook.

– Vi får se hvordan det går da. Min plan videre er i alle fall å skrive litt låter og kanskje prøve å gi ut noe. Det har jeg ikke gjort før, men det er noe jeg har veldig lyst til, sier han, som nå bor i Oslo, og til vanlig jobber på et døvehjem.

De som ønsker en sniktitt, kan ta en titt på denne videoen.