Til toppen

\ loading=

Satser på arbeidsklær – selger ut alt av festklær

I juni åpner A Oksnes AS en egen outlet-butikk for å selge ut alt av dresser, brudekjoler og andre festklær siden bedriften nå skal ha fokus på salg av arbeidsklær.

OUTLET: I juni åpner en outlet-butikk i Røysegata 2, hvor A Oksnes AS skal selge brudekjoler, dresser og selskapsklær med store avslag.

For 50 år siden startet Arne Inge Oksnes brudebutikk i byen. Nå nærmer det seg at en epoke nærmer seg slutten, i og med at han åpner dørene for en outlet-butikk i Røysegata 2, på motsatt side av hovedbutikken.

– Det var ingen av mine som hadde lyst å overta salget av brude- og selskapsklær, men arbeidsklær ville de jobbe med, så derfor selger vi nå ut alt av selskapsklær. Vi skal flytte disse klærne over i en outlet-butikk, og når den åpner, blir det opp mot 70 prosent avslag. Butikken åpner dørene i juni, for vi skal gjøre den klar for kundene først, sier Oksnes.

Det betyr at A Oksnes AS i Røysegata 1 skal satse på salg av arbeidsklær i fremtiden.

– Vi har hatt arbeidsklær i over 30 år. Det startet med uniformer til det maritime, deretter kokkeklær før vi tok vi inn helseklær. Med årene har det blitt mer og mer, så det er helt naturlig at vi satser videre på arbeidsklær.

– Det er en fin ting at det nå blir en slik endring, for jeg fokuserer på det som skal være vår fremtid, og det er at vi skal satse på markedet for arbeidsklær. Selvsagt har jeg mange kunder i inn- og utland innenfor brude- og selskapsklær, og de vil jeg selvsagt savne. Men samtidig kommer det inn nye med arbeidsklær og det er jeg veldig tilfreds med.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, for vi har det meste folk trenger innenfor klær til arbeidslivet. Jeg ser lyst på fremtiden selv om det er mange som kjemper om kundene.

Selv har han blitt 76 år og derfor gir han roret på skuta til sønnen Hugo.

– En sa til meg at når du er fornøyd, så skal du gi deg. Og det er jeg nå. Sønnen min, Hugo, tar over slik at jeg kan trappe ned, sier 76- åringen.

– Det er ei tid for alt. Men jeg tror at han kommer til å være her en del likevel, sier Hugo.

Butikken vil ha nesten 500 kvm med arbeidsklær når den er tømt for festklær.

–  Jeg tror det blir bra å satse slik vi nå gjør, for vi blir den eneste butikken i sentrum som har et så stort utvalg som det vi har.

AREIDSKLÆR: A Oksnes skal satse på salg av arbeidsklær.
SALG: Snart kan du kapre deg en bryllupskjole med stort prisavslag.
FARGERIKT: Kjoler i alle farger kommer også i outlet-butikken.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!