Populære interiørkvelder hos Studio Sigdal(Annonsørinnhold): Endelig kunne Studio Sigdal igjen invitere dedikerte gjester med stor interesse for interiør og kjøkken. To interiørkvelder er avholdt, med god stemning, god mat, bobler i glass og gode tips rundt interiør. Men nå har Studio Sigdal snudd litt på flisa.

Daglig leder ved Studio Sigdal i Breivika, Anders Lillegjerdet-Holen gleder seg til å invitere flere små grupper til temakvelder.

-Ja, vi har det. For tidligere har vi jo invitert til blant annet damenes aften. Og det ble vanskelig å gjennomføre under pandemien, forteller daglig leder i Studio Sigdal, Anders Lillegjerdet-Holen.

De var rett og slett nødt til å tenke nytt. For kundekvelder hadde de ikke lyst å droppe.

-Antallet var jo den store utfordringen når det herjer en pandemi, så vi besluttet å heller ta inn små grupper i flere omganger.

-Dermed ble løsningen loddtrekning blant de som meldte seg på facebooksiden vår, der fem vinnere kan ta med seg en venn, og det var svært mange som ville være med. Det er jo gledelig, forteller Anders, og angrer ikke på avgjørelsen.

Elesiv Solheim og de andre ansatte ved Studio Sigdal legger sjela i temakveldene. Gjestene skal bli sett og hørt, og ikke minst spise god mat. Som her, der Elesiv danderer pent til maten fra Apotekergata No.5.

-Nei, det gir en helt annen intimitet og nærhet på disse kveldene.

Vi får mye bedre kontakt med gjestene, og de som kommer er svært interessert.

Vi har styrket bemanningen vår med to nye selgere til åtte totalt.

De stiller opp og gjør en fantastisk jobb, og når det er mindre grupper som kommer så gjør det at selgerne våre kan vie gjestene en større oppmerksomhet.

Det skal jo være litt eksklusivt å være med på disse kveldene, så dette kommer vi til å videreføre.

Flere slike kvelder kommer i tiden framover, forsikrer han.

 

God mat fra Apotekergata No.5 står klar på ei av kjøkkenøyene i lokalene til Studio Sigdal.

Det samme gjør glassene med bobler, gavene som hver gjest får med seg, og ikke minst de ansatte.

Og temaet er interiør. Lokalene, som ligger helt øst på Lerstadveien er lyst opp og inviterer til selskap.

-Vi har vært så heldig å få med oss interiørblogger Amalie Fagerli (t.h) for å gi gjestene gode stylingtips til kjøkkenet, sier Anders Lillegjerdet-Holen.

-Vi har vært så heldig å få med oss interiørblogger Amalie Fagerli for å gi gjestene gode stylingtips til kjøkkenet.

-Amalie er kjent for svært mange og er ikke minst merittert for arbeidet hun gjør innen interiør, sier Anders, som også har mange andre temaer på blokka, som han kjøre i tiden framover.

-Vi skal ha kokkekurs, baconkurs, sjokoladekurs, dessertkurs og andre nyttige temaer for hva en kan gjøre på kjøkkenet. Og vi legger mye i det vi gjør, for det er viktig for oss at gjestene trives. Alle ansatte legger virkelig sjela i at disse kveldene skal bli minnerike for gjestene, forteller Anders Lillegjerdet-Holen.

Bobler i glass hører så absolutt med når det inviteres til eksklusiv temakveld om interiør.

Fristende smaksopplevelser på kjøkkenøya hos Studio Sigdal.