Nye eiere hos Real American Steakhouse(Annonsørinnhold) Du har sikkert kjent på følelsen. Å lengte etter en real biff eller saftig hamburger som topper aldeles. Med spennende tilbehør der alt er laget fra bunnen av, ”på huset”, og med ekte lidenskap. Har du hørt om Real American Steakhouse i Apotekergata?

Hos Real American Steakhouse i Apotekergata møtes du av en betjening som vet å skape trivsel og god mat. Fra venstre Imer Morina, Jonila Morina, Ariane Bøe Morina, Elisabeth Falch og Augustin Gavre.

Lidenskap ja.

Det oser nemlig lidenskap av maten du får servert hos Real American Steakhouse.

Nei, vi snakker ikke om den typen mat som kommer i form av terninger på et fat, til priser lik en god bruktbil. For her snakker vi amerikansk, og da snakker vi jo aldri om minimalisme.

Størrelsen velger du selv om du vil ha en hamburger, for vi har alle et magemål. Men hos Real American Steakhouse blir du mett, og det med et konsept de nye eierne av restauranten er tro mot.

4.desember tok familien Morina over Real American Steakhouse. Imer Morina er også driver av Mølla Pub i Kirkegata 1.

Real American Steakhouse er en familiebedrift der han selv, to døtre og en sønn er engasjerte medarbeidere.

I en koselig og lun atmosfære kan du og de du er sammen med nyte et godt måltid i godt lag.

Denne gjengen storkoste seg hos Real American Steakhouse med mat og drikke, før ferden gikk videre til en konsert.

-Vi vil at Real American Steakhouse skal være et sted der folk møter åpne dører også utenfor turistsesongen, vi tror at folk i byen trenger et slikt spisested. En plass der de kan få en ekte amerikansk hamburger, en solid biff med god drikke til, sier Ariane. Hun er eldst blant søsknene og er til daglig sykepleier. Nå er hun i tillegg dedikert medeier i restauranten.

Her er det ikke snakk om ferdigproduserte ingredienser som skal på tallerkenene. Det kokes, stekes, bakes og tilberedes på kjøkkenet, som for tiden har tre kokker i sving. Alt med stedets signatur, laget fra bunnen.

-Det er viktig for oss. Det er vår mat som serveres og på husets oppskrifter, forteller Imer, som nok serverer byens mest spennende og hjemmelagde sjokoladefondant.

Maten hos Real American Steakhouse blir du mett av. Saftige hamburgere og møre biffer i forskjellige utgaver med tilbehør der alt er laget fra bunnen av "på huset".

Menyen over burgere er noe for seg selv hos Real American Steakhouse. For i tillegg til de faste innslagene på menyen har restauranten ”månedens burger”, og sammensetningen er en spennende lesning, for les bare hva som står om burgeren ”November Rain”;

Philadelphia cheese, smoked chili, mayonese cucumber, truffle mayonese, hvitløkbacon og brie. I tillegg til selve burgeren og brødet. En hel-amerikansk grillaften er med andre ord ikke langt unna. Og biffene som serveres står slett ikke tilbake for burgerne, der de kommer med hjemmelagd bernaise og annet tilbehør.

-Vi har veldig tro på dette konseptet, og vi ser at folk kommer til oss. Mange fra hotellene vi har tett innpå oss, men også folk fra byen, forteller Aiane, som har planene klare for videre å utvikle konseptet.

-Ja, det har vi. Vi holder kortene tett, men det blir spennende ting framover, lover hun.