"Alle fantastiske ting" til TeaterfabrikkenBruker nærhet, humor og varme som virkemiddel til å løfte viktig tematikk om mental helse. Gå ikke glipp av forestillingen “Alle fantastiske ting” av Teatret Vårt på Teaterfabrikken kommende onsdag.

Skuespiller Johanna Mørck i forestillingen om å finne livsglede i møte det vanskelige i livet.

Det starter når den sju år gamle jenta blir etterlatt på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. Hun vil forsøke å hjelpe moren ved å lage en liste over ting som kan gi glede og mening i livet. Når vi i forestillingen møter jenta som voksen, nærmer listen over fantastiske ting seg en million, heter det i pressemeldingen fra Teatret Vårt.

Skuespiller Johanna Mørck leverer i «Alle fantastiske ting» en forestilling om å finne livsglede i møte med det vanskelige i livet. Forestillingen har fått ros både av publikum og kritikere, og er en nær og varm forestilling til muntrasjon og ettertanke, med en skuespillerprestasjon som er imponerende både i nærvær og kjapp evne til improvisasjon.

(Fortsetter under)

- Vi er mange som både kan kjenne oss igjen og reflektere over hvordan vi best kan finne livsgleden når det røyner på, sier Astrid Overaa om "Alle fantastiske ting" som gjester Teaterfabrikken.

- Vi er glade for at Teatret Vårt har valgt å besøke Teaterfabrikken med akkurat denne forestillingen sier Astrid Overaa. Å klare å finne igjen det gode i livet når ting blir vanskelig er viktig. Vi er mange som både kan kjenne oss igjen og reflektere over hvordan vi best kan finne livsgleden når det røyner på. Nettopp det å oppleve humor og glede sammen er viktig mener Astrid og gleder seg til å ta imot publikum i Moloveien.

Forestillingen er skrevet av Duncan Macmillian – som har vunnet internasjonale priser for sine tekster. Standupkomikeren Jonny Donahoe har tilrettelagt Macmillians tekst til Alle fantastiske ting. Resultatet er en forestilling som har sjarmert publikum verden over; forestillingen treffer noe allment som berører oss som mennesker. Forestillingen har blitt svært godt mottatt og spilt for et stort publikum i Molde før den nå kommer til Ålesund og Teaterfabrikken.