Kroppskunst mot barnekreftTattoos.no i Keiser Wilhelmsgate 43 åpner lørdag dørene for alle som vil ta en tatovering og samtidig støtte Barnekreftforeningen. Hele summen går til den gode saken denne lørdagen.

Ruben Johansen (t.v), Bettina Nakken Kjerstad og Are Eide hos Tattoos.no i Keiser Wilhelmsgate stiller gratis på jobb lørdag 15.februar. Da skal alt gå til Barnekreftforeningen.

-Kreft er noe dritt uansett hvem som rammes, men ekstra ille er det når små barn rammes av sykdommen, sier Are Eide hos Tattoo.no.

Han, Bettina Nakken Kjerstad og Ruben Johansen tar mot kunder som vil ta tatovering denne dagen.

-Det er Norsk Tattoo union som står bak tiltaket, og vi er med for første gang i år. Nå håper vi det er mange som benytter seg av dette, for saken er viktig, sier Eide.

Klokka 12.00 åpnes dørene, og da vil det tatoveres helt fram til klokken 17.00, og det under vignetten ”Kroppskunst mot barnekreft”.

(Fortsetter under).

-Denne dagen er det drop-in som gjelder, og første til mølla-prinsippet. Vi velger ut et utvalg små motiver til 1.000 kroner. Men det er mulig å donere mer, sier Are Eide.

-Denne dagen er det kun drop-in som gjelder, så prinsippet ”første til mølla” gjelder, og det lønner seg nok å være tidlig ute. Oppmøtet gjelder, så kan en heller ta seg en tur for litt mat. Det går greit, sier han.

-Men hva tar dere på dere denne dagen?

-Det blir ikke de helt store prosjektene, men vi legger ut små faste motiv en kan velge i.

Prisen er 1.000 kroner, og alt går rett til Barnekreftforeningen.

Vi jobber gratis denne dagen, og for de som vil gi ekstra donasjoner så er det mulighet for det, sier Eide, som ikke ser bort fra at det kan bli litt kø.

-Ja, det kan det fort bli. Derfor oppfordrer vi folk til å stille med godt humør og tålmodighet.

Vi regner med at det vil ta rundt 20 minutt per kunde, forteller han.

Lørdag 15.februar er altså dagen for kroppskunst med en hjelpende hånd til barn med kreft.