Til toppen

\ loading=

Ny prosjektleder i sentral rolle for Sørsida

Tidligere i vinter lyste Sørsida Utvikling ut stillingen som ny prosjektleder i Sørsida Utvikling.
- Nå har vi gleden av å fortelle at Jøran Mentzoni Eilertsen starter i stillingen 1. august, sier daglig leder Peter Wahl Hareide.

-Jeg er veldig glad for å få akkurat Jøran på laget. Han er en positiv, løsningsorientert og faglig sterk person med stor kapasitet, som vil utfylle oss på en helt ypperlig måte, sier Hareide.

Eilertsen har bred erfaring fra utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og samferdselsprosjekt, og har de de siste årene vært prosjektleder i de kommunale prosjektene Bypakke Ålesund.

– Hann har også en forståelse av bærekraftig utvikling, som samsvarer godt med det Sørsida Utvikling står for, legger Hareide til.

– Jeg ser frem til å jobbe i Sørsida Utvikling. Det å få muligheten til å anvende min kompetanse innen by- og arealplanlegging i utviklingen av en ny bærekraftig sentrumsbydel i Ålesund ser jeg på som svært givende og interessant, sier Eilertsen.

Stort aktivitetsnivå

– Det er økt aktivitetsnivå med flere prosjekter i Sørsideplanen, og vi har behov for økt kapasitet og riktig kompetanse for å gjennomføre flere store oppgaver. I årene som kommer skal vi blant annet utvikle Kulturhavna sammen med Møre og Romsdal fylkeskommune, Ålesund kommune og private utviklere. Vi skal også begynne på flere boligprosjekter, deriblant Kipervika, hvor vi i første omgang skal fylle ut et område i sjøen. Sørsida utvikling har et helhetsansvar for byutviklingen av Sørsida, i tillegg til utvikling av byggene, sier Hareide om det som er i vente.

– Vi er helt sikre på at vi har fått inn riktig kompetanse og Jøran blir en veldig viktig kapasitet for oss i årene fremover, avslutter han.