Til toppen

-Neida, vi har ikke stengt

Det gikk et støkk gjennom mange pizza-glade ålesundere da det feilaktig ble hevdet at Express Pizza i Apotekergata var stengt.

Express Pizza i Apotekergata ble feilaktig omtalt som stengt. Blant annet med bilde av fasaden.

-Det var mange fortvilte mennesker som ringte og lurte på om det var sant. Og det er det jo ikke, sier Mohammed Atiya hos Express Pizza i Apotekergata.

Vi finner ham i full gang med en pizza-bestilling da vi stikker innom den populære pizzarestauranten.

Det var en av byens aviser som brakte nyheten om at Express Pizza var konkurs, og samtidig brukte et bilde av restauranten.

Express Pizza rykket selv raskt ut på sosiale medier for å bøte på skaden, i tillegg til at de kontaktet den aktuelle avisen og fikk dem til å ta bort bildet de brukte.

-Folk trodde vi var stengt, og begynte å ringe oss, sier Mohammed Atiya hos Express Pizza.

Misforståelse

-Det ble helt feil, og en misforståelse, sier Mohammed, og forklarer årsaken til fadesen.

-Det er selskapet Express Pizza Vest som har gått konkurs. Dette er Express Pizza Royal AS, og ble nye eiere av restauranten for en tid tilbake. Det er Express Pizza Royal AS som nå holder til i lokalene. Det gjør ikke selskapet som ble meldt konkurs, sier Mohammed.

-Flere dager i uken har vi faste kunder som kjøper flere pizza til arbeidsplassene sine. Disse ble selvsagt fortvilet, for vi lager jo byens beste pizza, så det er helt forståelig, sier han med et lurt smil.

Så fortvil ikke. Express Pizza sørger fortsatt for velsmakende rund og flat mat til alle pizza-elskere.