Til toppen

Møter kundene med et smil – Fikk pris

Kjeden har over seksti butikker i Norge. Men vet du hvor du finner årets selger? Jo, på Kremmerhuset i Ålesund Storsenter. Og i tillegg fikk butikken sin egen pris.

Wenche Skuggen ble kåret til Årets selger i kjeden Kremmerhuset. En kjede med 63 butikker over hele landet. Wenche er ansatt hos Kremmerhuset i Ålesund Storsenter.

(Av Fridgeir Walderhaug).

Hun gjemmer seg litt bak det store utvalget av huslige artikler når Bypatrioten kommer innom.
Wenche Skuggen har nemlig blitt advart av sjefen, Kristine Davik, og fotografering er ikke det aller morsomste prisvinneren vet om.

-Det er mer behagelig å møte kunden?

-Ja, svarer hun kontant, og kommer fram fra reolen.

Setter kundene først

-Årets selger i en stor kjede fordrer vel både stor kunnskap og god kundebehandling?

-Wenche kan alt om produktene vi selger. Hun er oppdatert på trender, og veldig flink til å sette sammen farger, sier Kristine.

-Og smilet da?

-Det kommer naturlig, for jeg har det så kjekt på jobb at det er null problem.
Å møte kundene med et smil er viktig, sier Wenche, som foruten en pokal, også fikk diplom og pengepremie etter kåringen.

Kremmerhuset i Ålesund Storsenter fikk to høythengende priser fra kjeden. Wenche Skuggen ble kåret til Årets selger, og butikken fikk 2.plass for beste eksponering. (T.v) butikksjef Kristine Davik og Wenche Skuggen.

Juryen er klar: Wenche på Kremmerhuset i Ålesund Storsenter er ei dame med “gode fagkunnskap, som har levert på hver eneste vakt med god og inspirerende energi til kundene”, heter det.

-Det er jo stas da. Men så har vi fantastiske kunder, mange av dem faste, sier hun.

Butikkpris
-Vi opplever av og til at kunder kommer inn uten at de skal ha noe. Da kan de fort si fra at det er så koselig i butikken, sier Kristine, som på butikkens vegne fikk en sterk 2.plass for selve butikken.

-Prisen fikk vi for beste eksponering. Juryen dømmer ut fra bilder, og de mente at vi ga det lille ekstra. Og det er jo hyggelig og inspirerende, sier hun.

Vi gratulerer med prisene!