Malertorget flytter til sentrum-Vi var ikke i tvil da vi endelig fant dette lokalet, forteller Anne Mette Thu som flytter Malertorget fra Spjelkavika til Ålesund sentrum. 

-Jeg har ønsket meg til byen lenge, men det tok tid å finne det rette lokalet. Det fant vi her i Tollbugata, og nå gleder vi oss, sier hun.

-Først og fremst handler det om at jeg har ønsket meg til sentrum hele tiden, sier Anne Mette Thu som tok over Malertorget i april 2018. Men det var den omfattende gravingen som har vært i Spjelkavika siste tiden, som gjorde sitt til at jakten på nye lokaler ble intensivert.

-Da jeg fant dette lokalet i Tollbugata var jeg ikke i tvil. Her er godt med parkering og ikke minst har området her virkelig blomstret siste årene. Jeg og min mann går ofte tur her, så det har vi sett selv. Det var sånn vi fant lokalet, sier hun og avslører at de også samtidig skal flytte til Fri Sikt på Volsdalsberga. 

-Jeg skal gå til jobb hver dag, og det er virkelig noe jeg ser frem til og trolig kommer til å trenge, siden jeg blir nærmeste nabo med både Baker Walderhaug og Stuen. Det vil nok gå med både kaker og soft-is, her. Det spørs om ikkje Sindre må hente meg i trillebår, sier hun og ler. 

-Men seriøst, så er nesten så jeg håper på mange dager med skikkelig vind og vær. Det er jo noe av det flotteste vi har. Ren bonus det, sier hun. 

(Fortsetter under)

Hele første etasje her vil i løpet av kun kort tid vær fylt opp.

Noe sentrum trenger

-Vi er en fullverdig fargehandel med stort utvalg. Det vil si maling både for innen- og utendørs bruk, malerverktøy, tapet, gulv, gardiner og selvfølgelig litt interiør og tilbehør, forteller hun om tilbudet som blir det eneste av sitt slag i sentrum.

-Tenk bare hvor mange som bor i dette området, som i tillegg kan spasere hit for å handle. I dag er det kun Maxbo i Nedre Strandgate, men nå plasserer vi oss midt i bykjernen, sier Thu som allerede har mange faste kunder som hun er sikker på blir med selv også ved flytting. 

-Vi lever av god service og er tett på våre kunder, og tilbakemeldingene har så langt bare vært supre, sier Thu som avslører at de er på plass allerede i slutten av januar.

-Jeg gleder meg til det blir lys i vinduene og vi er på plass. Her skal folk finne oss, det er jeg trygg på sier hun om det som er totalt åtte vinduer ut mot gaten.

Malertorget åpner mot slutten av januar!