Atlanterhavsparken stenger dørene ei stundVi tar oppfordringen fra regjeringen på alvor, sier direktør Tor Erik Standal som opplyser om at Atlanterhavsparken stenger dørene frem til 18. januar.

Atlanterhavsparken er en svært populær plass å være for små som store. Nå stenger de dørene til 18. januar for å ta del i dugnaden.

-Skal vi få bukt med denne pandemien så må alle bidra der de kan. Vi velger å gjøre det med å stenge dørene og dermed forhåpentligvis begrense muligheten for smitte i lokalmiljøet.
  
-Anbefalingen er å begrense all unødig sosial aktivitet frem til 18. januar. Vi vurderer fortløpende om vi og samfunnet ellers er klar for å åpne igjen når vi nærmer oss den datoen.

-I mellomtiden så skal vi ta godt vare på både dyr, fisk og folk her i akvariet. Ingen blir permittert, anlegget må holdes i hevd og dyrevelferden blir selvfølgelig ivaretatt på beste måte. Så her vil være minimumsbemanning på huset og de som kan jobbe hjemmefra vil gjøre det. Og så håper vi at dugnaden som nå må til vil få rask og god effekt slik at vi alle kan starte 2021 med å se fremover, sier han.