Til toppen

\ loading=

Henriette Marø nominert til Heddaprisen

- Dette føles virkelig stort ut. Jeg er utrolig glad, stolt og rørt på samme tid, sier skuespiller Henriette Marø etter at det i dag ble kjent at hun er Heddanominert for rollen som Helene i stykket "Karusell" som har tatt publikum med storm på Nationaltheatret dette halvåret.

Skuespiller Henriette Marø fra Ålesund er nominert til Heddaprisen for sin innsats i stykket “Karusell”.

Forestillingen er listet opp med intet mindre enn fire nominasjoner. I tillegg til «Beste skuespiller/hovedrolle» så finner man den også under «Beste regi», «Beste teaterforestilling» og “Beste skuespiller/medspiller”.

– Også jeg som har bursdag i dag, sprudler hun på telefonen fra Oslo der hun er på vei for å ta med familien ut på is.

– Det må nesten bli to kuler på alle, ler hun og vi er helt enige.

Det er i kategorien «Beste skuespiller/hovedrolle» Marø nå kan stikke av med seieren.

– Det tror jeg altså ikke. Det er utrolig stort bare å bli nominert av en jury som drar rundt og ser over 200 teaterstykker før de nominerer, og det er veldig gjevt bare det å havne på denne listen i mylderet av så mange fantastiske kollegaer. Det er nesten overveldende, sier hun!

Bypatrioten var tilstede i salen på premiéredagen, og skjønte tidlig at innsatsen til Marø måtte bli lagt merke til. Og det ble den! Hvor stas er ikke det. Vi gratulerer med nominasjon og anbefaler alle å lese saken fra den store dagen da vi fikk henge på i kulissene:

“Jeg føler meg ekstremt heldig”