Til toppen

Green Aalesund inviterer næringslivet

I november 2022 åpnet Green Aalesund sitt suksesskonsept med second hand i sentrum. Nå inviterer de inn næringslivet til å selge varene sine.

Linn Therese Dimmen er driver og daglig leder hos Green Aalesund. Nå rydder hun fram båser der næringslivet også kan selge sine produkter.

Over to etasjer i lokalene til Green Aalesund i Kipervikgata kan både selgere og kjøpere gjøre en god handel.

Tar konseptet videre

Konseptet Linn Therese Dimmen åpnet for litt over et år siden er like enkelt som det er genialt.

Selgere får sin egen bås der de kan legge ut sine ting for salg. Og kjøperne på sin side har svært mange båser med spennende ting de kan titte på i de to etasjene.

Nå ønsker gründer Linn Therese å ta konseptet litt videre og inviterer næringslivet inn i butikken.

-Tanken er at bedrifter kan få sin stand her hos oss hvor de kan presentere og selge sine varer. Det vil gjøre at de møter et nytt publikum, få vist fram varene sine og slipper en rekke kostnader, deriblant lønnsutgifter og ytterligere markedsføring, sier hun.

For Linn Therese legger ikke skjul på at det kreves markedsføring og profilering for å selge. Mye av dette tar imidlertid Green Aalesund på seg gjennom sosiale medier og profilering på selve standen, i følge Linn Therese.

Vinn vinn

-Noen bedrifter har allerede hatt stand hos oss, og det med gode resultater.
Og det er jo mange som driver netthandel og ikke får vist varene sine fram fysisk. Her på Green Aalesund kan vi være med på å vise fram og selge disse produktene, sier hun.

Linn Therese tror dette er en vinn vinn mulighet for alle parter.

Hos Green Aalesund leier en stands som både kan være tilpasset klær, eller som her med hyller for produkter.

-De kan fort oppleve at det kommer nye kundegrupper som ønsker varene deres. Det gjelder også for oss, de som har stand her og kundene som kommer hit for å handle. Nye grupper kommer på besøk, noe som vil gagne alle, sier hun.

Green Aalesund vil sørge for å profilerer standen med logo og nødvendig informasjon, i tillegg til at en kan tilpasse standen som åpen bås der en kan henge tøy, eller med hyller for å plassere varer.

-Vi har nå hatt en runde og invitert forskjellige bedrifter, men vi når jo ikke alle. Derfor går vi nå bredere ut med invitasjonen. Dermed er det bare å ta kontakt med oss om det er interessant.

-Jeg kan jo legge til, for de som ikke har besøkt oss, at vi er en butikk med alt som trengs for å møte kundene, deriblant prøverom og dyktige ansatte. I tillegg har vi en romslig åpningstid fra 10.00 til 20.00 på hverdager, og fra 10.00 til 18.00 på lørdager, så nå håper vi mange griper muligheten og blir med, sier Linn Therese Dimmen.