Til toppen

Endringer hos Bypatrioten

Pål Bakke er kuppet av NHO! For Bypatrioten byr det selvfølgelig på endringer. Heldigvis har vi hatt noe tid på oss. Susende inn fra sidelinja kommer Sindre Tollås Veblungsnes (42).

Pål Bakke under årets sankthansfeiring på Volsdalsberga. Nå venter nye utfordringer hos NHO

Pål Bakke under årets sankthansfeiring på Volsdalsberga. Nå venter nye utfordringer hos NHO

Det er ganske nøyaktig ett år siden Pål Bakke kom med på laget som fulltids Bypatriot. Et år han beskriver som veldig lærerikt.

– Det har ikke akkurat gått i sneglefart eller vært forutsigbare dager i gründerbedriften i Kipervika. Det har vært et utrolig lærerikt år med nye utfordringer og mange baller i luften hele tiden. Når jeg går ut dørene er det i trygg forvissning om at Bypatrioten har vokst seg god og sunn og fortsatt vil være et svært viktig bidrag til et levende og aktivt bymiljø.

Nå venter nye utfordringer i jobben som seniorrådgiver for kommunikasjon og politikk i NHO Møre og Romsdal.

– Det er en utrolig spennende mulighet som det ikke var vanskelig å takke ja til. Jeg skal blant annet jobbe for en enda mer synlig og tydelig næringspolitikk i Møre og Romsdal og styrke kommunikasjonen på ulike medieplattformer. NHO har en viktig rolle med å bedre rammevilkårene til næringslivet og jeg gleder meg veldig til å kunne bidra på min måte, sier Bakke.

 

Sindre Tollås Veblungsnes (42)

Sindre Tollås Veblungsnes (42)

– Bypatrioten vil fortsatt ha trykk på å fange opp små og gode historier om det som rører seg på gateplan, men vi er også summen av de som jobber her. I det siste har våre samarbeidspartnere gitt signal om at de i tillegg til markedsføring og saker ønsker at vi bidrar med enda mer aktivitet og praktisk tilrettelegging i bybildet. Når Pål først har bestemt seg for å skifte jobb, så er jeg derfor veldig glad for at Sindre er den som blir med videre, sier grunder Trine Klemetsen som startet «byutviklingsprosjektet» for tre år siden.

-Der er fordeler og bakdeler med å være ei lita bedrift. Det merker man selvfølgelig i situasjoner som dette. Men vår største fordel er at vi er kjappe til å snu oss og lett å engasjere og det tror jeg er noe av nøkkelen for å lykkes med å skape enda mer. Så har vi 145 bedrifter å spille på lag med, noe som gir oss ei god ryggrad både når vi mener ting om byen vår, men også når det skal legges til rette for aktiviteter. Vårt motto er -for en bedre by, og nøkkelen her er gode samarbeid mellom aktører. Det handler om å spille hverandre gode, sier Klemetsen som innrømmer at det ikke går upåaktet hen å slippe Pål videre.

-Når han først ble kuppet, så er jeg veldig glad for at han går til NHO og skal jobbe videre med næringslivet i regionen vår, sier Klemetsen.

Sindre Tollås Veblungsnes (42) kommer fra stillingen som avdelingsleder i Norpost og har bred erfaring fra kulturlivet i Ålesund.