Til toppen

Digitalt påskebingobongo-show

Det ble en dundrende suksess under pandemien. Det å samles for å bli underholdt digitalt. Heldigvis så er ikke det hverdag lengre, men ett konsept fikk bli med videre. Signe Stundens påskebingobongo-show på selveste påskeaften

– Denne har vi gledet oss lenge til. Der har allerede kommet påmeldinger fra høyt og lavt i hele landet, forteller Astrid Overaa hos Teaterfabrikken om den planlagte bingosendingen lørdag kveld.

– Her kan man sitte på hytta, i båten eller samles hos naboen. Det eneste man trenger er wifi, mobil, datamaskin og bingoblokker, sier hun og ikke minst kan man samles på tvers av aldrer.

– Her kan man ta med hele familien. Vi sender direkte og skal alltids klare å moderere oss noe, ler hun, og avslører litt tvil rundt Signe Stundens impulskontroll. Hun er som kjent veldig glad i mannfolk.

– Der kan alltids bli noe styr når folk ringer inn og har vunnet, men jeg skal prøve å holde henne i ørene, sier Overaa.

Signe Studens Bingohow kjøres vanligvis for fulle hus på Teaterfabrikken. Nå tar de en påskespesial med direktesending som betyr at man kan delta fra alle verdens hjørner.

Premier fra hele byen

De som blir med for å spille denne kvelden kan se frem til mange flotte premier og god reklame for aktører fra hele byen.

– Vi har allerede vært på jakt og har scenen full av premier. Her finner du alt fra opplevelser, konserter til mat, drikke, hotellovernattinger og annet. Noe gøy og uventet blir det selvfølgelig også, legger hun til.

Billetter til arrangementet får du via Tikkio, og da får du også tilsendt bingoblokker via sms eller e-post.

– Man kan da skrive de ut eller gjøre som jeg helst gjør. Bare skriver de av på eget ark. Du vet meg og data, avslutter hun i kjent stil med glimt i øyet.

Se mer om alt som skjer i Ålesund i vår Kulturkalender! 

God Bypåske.