Til toppen

Lettere å parkere for håndverkere og servicebiler

(Annonse) Det å få et bysentrum til å gå rundt krever en viss logistikk og tilgang på gode løsninger. Nå har det blitt enda lettere å parkere for håndverkere og alle som skal rundt med service- eller tjenestebiler.

Trafikkbetjent Morten Øhlen og Jenny-Kristin Olsen i Sunnmøre Parkering håper enda flere vil oppdage FlexiPark løsningen.

Trafikkbetjent Morten Øhlen og Jenny-Kristin Olsen i Sunnmøre Parkering håper enda flere vil oppdage FlexiPark løsningen.

(Tekst/foto: Trine Klemetsen)

– Det stemmer. Med FlexiPark bedrift får man tilgang på alle parkeringsplassene i de ulike boligsonene og man kan i tillegg stå lengre enn skiltene tilsier på ordinær avgiftsparkering, opplyser Jenny-Kristin Olsen i Sunnmøre Parkering.

Nå er det slutt på den gule Smart Park+ brikken, og FlexiPark har tatt over.

– Målet er jo selvfølgelig å gjøre det enklere for alle som jobber i Ålesund sentrum. Med denne avtalen har man en rekke fordeler, og best av alt skaper det mindre stress for de arbeiderne som trenger å stå parkert mens de løser oppgaver i alle husene rundt om i de ulike bydelene, sier hun.

– Med egen app og digital løsning gir dette også god oversikt for alle bedriftene og arbeidsgiverne som enkelt kan opprette flere eller færre brukere alt etter behov. De som er ute på oppdrag har også fått sin egen kode “7105” som kan benyttes av alle som har uniformert bil. Da får trafikkbetjentene våre de opplysningene de trenger og rørleggeren og elektrikeren står trygt og kan konsentrere seg om oppdraget de er ute på i stedet for å tenke på parkeringstid, sier hun.

Ute på oppdrag. Christian Mattland og Tor Andre Vestre i Ålesund Elektro er godt fornøyd med FlexiPark løsningen som lar de jobbe uforstyrret.

Ute på oppdrag. Christian Mattland og Tor Andre Vestre i Ålesund Elektro er godt fornøyd med FlexiPark løsningen som lar de jobbe uforstyrret.

Er godt fornøyde med løsningen

Vi treffer de i god driv på Aspøya. Christian Mattland og Tor Andre Vestre i Ålesund Elektro er ute på oppdrag. De har allerede brukt både avtalen og koden en god stund.

– Det fungerer veldig godt. Nå får vi også lagt inn ekstra parkering dersom vi har med henger. Den var vi litt usikre på, men etter å ha spurt så fant vi ut av det. Da er det ikke mer å gruble på, sier de og hiver stigen tilbake i bilen. Kundene venter og de skal videre på nytt oppdrag i byen vår.

- Her er alt på stell, sier trafikkbetjent Morten Øhlen som sjekker at bilen fra Ålesund Elektro kan stå på soneplassen på Aspøya. - Det er bare å spørre oss om hjelp, sier han og legger til skryt for håndverkerne som bruker løsningen. - Dette gir alle en bedre hverdag og brukerne er veldig positive og flinke, legger han til.

– Her er alt på stell, sier trafikkbetjent Morten Øhlen som sjekker at bilen fra Ålesund Elektro kan stå på soneplassen på Aspøya. – Det er bare å spørre oss om hjelp, sier han og legger til skryt for håndverkerne som bruker løsningen. – Dette gir alle en bedre hverdag og brukerne er veldig positive og flinke, legger han til.

Lettere for alle

– Med denne avtalen slipper man også mange små utlegg og kvitteringer som forsvinner. Her styrer man parkeringen enkelt fra app og regningen faktureres. Sånn slipper man alt av reiseregninger og får bedre oversikt. Med ett tastetrykk får man også ut historikken om en trenger det. Så er der heller ingen påslag i pris. Med denne løsningen betaler man kun for parkeringen, i motsetning til i andre løsninger, forklarer Olsen.

Har din bedrift enda ikke satt opp FlexiPark avtale? Da er du bare et tastetrykk unna en lettere hverdag. Har du spørsmål, eller vil du ha hjelp til å sette opp, er det bare å ta direkte kontakt på e-post: post@sunnmoreparkering.no så får du all den hjelpen du trenger.