Til toppen

\ loading=

AaFK inviterer til åpen kveldstrening

Mandag inviterer AaFK til årets første trening på Color Line stadion. - Vi har lagt det til et tidspunkt vi håper passer mange, skriver klubben som åpner tribunene og setter på kaffe.

Mandag klokka 18.00 er det duket for årets første fellestrening for Aalesunds A-lag. I den anledning setter klubben på kaffe, og håper folk tar turen til stadion.

– Det blir åpnet på Supportertribunen (inngang 12) og hovedtribunen (inngang 5). Vi koker opp kaffe og serverer ved inngangene, selger sesongkort til Earlybird-priser i TangoShop og sørger for at stadion bader i flomlys denne januarkvelden, skriver klubben på sine hjemmesider.

De håper at så mange som mulig vil være med på å ønske laget med klare opprykksambisjoner hjertelig velkommen tilbake på feltet.

– Etter treningen stiller spillerne opp på bilder og signerer autografer til dem som ønsker. Det vil skje ved  tribunedelen like over spillertunnelen. Vi er klare på ambisjonene om å rykke rett opp igjen i Eliteserien, og da trenger vi hjelp av våre trofaste supportere. Dette er noe vi skal klare sammen. Nå starter vi året med fellesøkt på et klokkeslett vi håper passer for mange av våre supportere, oppfordrer klubben.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!