Til toppen

Byblogg

Annonse:
Annonse:

Vil lære norsk

Er du glad i språk? Da er dette kanskje treffstedet for deg. De internasjonale studentene ved NTNU vil gjerne lære norsk og setter du av litt tid så kan du også få pusset på dine språkkunnskaper! 

Les mer

Vilde og Anna til Lekivalen 2017

Den 28. og 29. oktober tar Lekivalen over Sparebanken Møre Arena. En opplevelsesfestival for hele familien med idrett, lek, konkurranser og underholdning ei heil helg. (Annonsørinnhold)

Les mer

Legger seg flat

-Det burde ikke vært formulert på den måten, sier prosjektleder for «Byen som regional motor» Kjersti Hasselø etter at Bypatrioten i går stilte spørsmål om påstanden: «Vi i Møre og Romsdal har ikkje ein storby som dominerer regionen, men tre jamnstore byar med ulike kvalitetar»

Les mer

Tre like store byer?

Det kan høres både smart og enkelt ut. At Ålesund skal ta posisjon for å bli et tyngdepunkt mellom Bergen og Trondheim. Men hvordan kan vi løse det når fylket sender ut pressemelding med følgende påstand: «Vi i Møre og Romsdal har ikkje ein storby som dominerer regionen, men tre jamnstore byar med ulike kvalitetar»

Les mer

Aktivitetshus i sentrum?

Fredag slapp jubelen løs for milliongave til nytt studenthus på Campus i Ålesund. Er løsningen så enkel? Trolig ikke, i følge studentene selv som har flere gode innspill til det som nå venter av planleggingsarbeid. 

Les mer

Ålesund sentrum – det største knutepunktet

Tallenes tale levner ingen tvil: Ålesund sentrum er det desidert største knutepunktet i regionen.Over to millioner! Det er antallet passasjerer som i 2016 reiste til og fra Ålesund sentrum med kollektive transportmidler.

Les mer

En siste te-dans

I dag var siste dagen som eiere for Ålesund Restaurantdrift. De ble takket av med en god “gammeldags” te-dans på Keiser´n. Til stor glede for publikum, trubadurer og samarbeidspartnere som møtte opp. 

Les mer

– Ålesund må ta posisjon

NorEngros satset 120 millioner og flyttet fra Skarbøvika til et nytt bygg på Flisneset. Flyttingen var på mange måter en stor satsing for et mer attraktivt bysentrum, sier Egil G. Nakken. 

Les mer

Korps, trommiser og puddelrock

Liker du fengende rytmer, korpsmusikk og overraskelser? Da bør du ta turen til Avholdshjemmet søndag 1. oktober når Aalesunds ungdomsmusikkorps inviterer til høstkonsert med Miki Campins som gjestesolist på trommer. 

Les mer

Ålesundere vil på cruise

Bypatrioten heier på kortreiste opplevelser, men må nok bare innse at vi også må lufte oss. At vi må ha et innslag av stabilt klima. Det bekrefter Ticket reisebyrå som har utrolige 120 prosent økning på antall bestillinger av cruisereiser.

Les mer

Morgenkaffe og poesi

Solen hadde så vidt kastet av seg noen få stråler over byens tak da et tjuetalls personer samlet seg for morgenkaffe og poetiske finurligheter hos Baker Walderhaug i dag. Høstscenen i Ålesund er i gang. 

Les mer