Vilde og Anna til Lekivalen 2017Den 28. og 29. oktober tar Lekivalen over Sparebanken Møre Arena. En opplevelsesfestival for hele familien med idrett, lek, konkurranser og underholdning ei heil helg. (Annonsørinnhold)

«Vestlandet»

-Vi elsker å jobbe med Lekivalen. Det er like artig hvert eneste år. Det å sette sammen to hele dager med hopp og sprett for hele familien. Underholdningen er en viktig del av dette og denne gangen er vi så heldige at vi også får besøk av Vilde (13) og Anna (12) som vant MGPjr 2016 med sangen «Vestlandet», forteller markedsansvarlig Jeanette Lorgen og nynner i vei.

-Hvem gjorde vel ikke det. De var jo så flinke. Jeg synes det er ekstra stas at refrenget om vakre Vestlandet er skrevet på en biltur over Stynefjellet, forteller hun om sangen og temaet som tok de to jentene fra Norfjordeid helt til topps i den populære sangkonkurransen.

-De har jo reist land og strand allerede og vært med på mye siden den gang. Nå gleder vi oss til at de kommer hit til oss. I tillegg har vi satt sammen et fyldig program der barn kan prøve ulike idretter de er nysgjerrige på, eller ikke visste om, Tito Magic kommer, og det blir aktiviteter i hver eneste krik og krok på arenaen, sier hun.

Les mer om Lekivalen!