Underholdende sommerkonsert med svensk vriÅlesund Symfoniorkester sammen med Ålesund Operakor inviterer til Midtsommerkonsert 19.juni!        - Dette er første gang vi har en konsert i juni, så det gleder vi oss til forteller Samuel Skrede som lover en lett, variert og underholdende sommerkonsert med svensk vri.

Jannike Kruse er solist når Ålesund Symfoniorkester sammen med Ålesund Operakor inviterer til Midtsommerkonsert 19.juni i Ålesund.

- Det blir et feststemt program med highlights fra musikalsjangeren og med mye svensk musikk som spenner fra Alfvéns symfoniske rapsodi over svenske temaer: Midtsommarvaka, via kjente musikalsanger og ABBA.

Det hele i arrangement for kor, solist og orkester.

- Konserten ledes av Martin Bredin som dirigent, og som solist er vi så heldige å har med oss Jannike Kruse som er en av våre fremste musikalsangere. Hun medvirket i mange av de største musikaloppsetningene i Oslo på 2000-tallet i tillegg til å ha vært med i en rekke filmer og tv-serier, og gitt stemme til flerfoldige karakterer i Disneys kjente filmer. Som konferansier til å binde sammen festkonserten har vi hentet inn ålesunderen, tidligere journalist og redaktør, Hans-Christian Vadseth. Vi ser frem til å ønske vårt publikum velkommen til en skikkelig musikalsk sommerfest på Parken Kulturhus, sier Skrede.