Isah til SommerfestenSøndag 3. juli er det klart for ny familiedag og spleisefest på Giske og arrangørene lover en dag proppfull med musikk og aktiviteter for store og små.

Isah kommer til Sommerfesten på Giske.

- Det er stor stas at Isah tar turen til Giske, sier Ante Giskeødegård i Momentium. - Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har nærmere 30 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019, forteller han.

Andre artister som også står på scena denne søndagen er Mandarinsaft, Niklas fra The Voice, Mahogni, Rune Berg og Rossman.

Mat og kaker til alle

Spleis med plast! Den var lur den!

Tradisjon tro har arrangørene også lagt opp til aktiviteter på rekke og rad.

- Her får man prøve litt av hvert. Silence disco, teater, tryllekunstner, rebus, lykkehjul, ansiksmaling, kajakk og sup med Giske vannsport, grillfest og selvfølgelig vårt store kakebord, sier han.

Sommerfesten er en spleisefest, du velger altså selv om du vil gi et bidrag i form av en pengegave, en kake til kakebordet eller om du vil spleise med plast.

- Ta deg en tur ned i fjøra der du bor og plukk det du finner av plast, lever sekken på Sommerfesten og la det være din billett. Til nå har det blitt samlet inn 6 tonn plast fra naturen i forbindelse med festivalen! Prosjektet er et samarbeid med Sparebanken Møre, Plastfritt Hav og Handelens Miljøfond, forteller Giskeødegård som håper små og store tar turen til Giske denne dagen.