Trenger du noen å feire jul sammen med?Også i år inviterer restaurant Egon i Ålesund Storsenter, sammen med SpareBank1 SMN på julefeiring for de som ønsker noen å feire sammen med, eller har problemer med å få endene til å møtes. Alt er klart for en koselig stund i restauranten.

Restaurantsjef Veronica Aurdal hos Egon i Ålesund Storsenter er klar for et par hyggelige timer sammen med ansatte og gjester julaften.

-Ja, nissen er klar, gavene er klar og vi er klar, sier restaurantsjef Veronica Aurdal.

Mange føler seg ensomme i jula, andre igjen sliter med å få endene til å møtes. Derfor var arrangementet i fjor en suksess med 40 små og store gjester til bords.

-Vi har plass til 80 personer, og selv om det var en vellykket feiring med de 40 som kom i fjor så håper vi flere vil komme i år, sier Veronica Aurdal. Noen kan kanskje føle et slags stigma ved å delta, men det trenger de ikke gjøre i følge restaurantsjefen.

-Nei, slett ikke. En sitter ikke på utstilling. Arrangementet er lukket, og det vi så i fjor var at folk fant hverandre og hadde en hyggelig stund, faktisk har flere holdt kontakten gjennom året, sier hun.

(Fortsetter under).

(F.v) Senterleder Therese Habostad i Ålesund Storsenter, restaurantsjef hos Egon, Veronica Aurdal og regionbanksjef i Sparebank1 SMN, Marita Løvik Stadsnes inviterer til koselig julefeiring på selveste julaften. Nå håper de mange som føler seg ensomme, eller som sliter med å få endene til å møtes vil bli med på feiringen.

SpareBank1 SMN er medarrangør av julefeiringen på Egon, og regionbanksjef Marita Løvik Stadsnes sier at også barna fikk en flott feiring i fjor, og at det skal bli like bra i år.

-Nissen kom, og han hadde med personlige gaver til alle.

Ansatte i banken og Ålesund Storsenter sørget for flotte gaver som var tilpasset alder og kjønn. Det samme gjør vi i år, forteller hun.

Julefeiringen hos Egon er på selveste julaften fra klokken 11.30 til 13.30. Gjestene får servert god julemat, før det blir julehygge med nissebesøk og gaver.

-Hvordan går en fram om en ønsker å være med på denne feiringen?

-Vi har et flott samarbeid med Frivillighetssentralen i Ålesund. Der kan en ta kontakt og melde seg på, forteller Veronica Aurdal, som håper mange av byens ensomme og trengende vil bli med og sette sitt preg på julefeiringen.