Vil du jobbe med kultur?(Annonse) Kulturlivet i Ålesund blomstrer og sånt gir nye arbeidsplasser! Nå søker Parken Kulturhus etter fire nye medarbeidere. -Å jobbe med kultur er svært givende, så vi håper på mange søkere når vi leter etter tre verter og lydtekniker, sier leder for kulturhusene Hans Pareliussen.

Leder for kulturhusene i Ålesund Hans Pareliussen håper på god respons når de nå lyser ut fire nye stillinger og ett vikariat.

-Det er ikke ofte en lyser ut 100 prosent stilling som lydtekniker, men det gjør vi nå, sier leder for kulturhusene i Ålesund Hans Pareliussen som også er på jakt etter tre gode verter.

-Vertene er vårt ansikt utad. De som får det hele til å flyte. Som binder opplevelsen sammen. Som vert må man like varierte oppgaver, for her skjer noe hele tiden, sier han om oppgavene som venter på Parken kulturhus.

Kulturhuset har i tillegg et ledig vikariat som markedsansvarlig som i første omgang går frem til sommeren.

Kulturhuset som ligger sentralt i Ålesund sentrum har opplevd betydelig oppgang i aktivitet etter at den nye foajéen stod klar i fjor høst.

-Det gjør at vi trenger flere hender. Nå skjer det små og store arrangementer om en annen her, og vertene som skal jobbe her vil få med seg mye spennende. Dette er deltidsstillinger der en hovedsakelig jobber på kveldstid, så det kan være en god ekstrainntekt for frilansere eller studenter som ønsker å spe på økonomien, sier Pareliussen.

(Fortsetter under) 

Parken Kulturhus har opplevd stor økning i aktivitet etter at den nye foajéen stod klar i fjor høst.

Kulturlivet i Ålesund blomstrer. Sånt blir det arbeid av!

Hovedsalen har plass til 500 besøkende og huser alt fra store teaterforestillinger, konferanser og konserter.

Lydtekniker på fulltid

-Å være lydtekniker her på huset betyr at du får jobbe med nesten det som finnes av forestillinger. Fra store musikaler til små foredrag. En allsidig jobb der ingen dager er like. Vi bikker vel 200 produksjonsdager her på huset og det sier litt om aktiviteten, forklarer han.

I dag består teamet av 7,5 årsverk og i løpet av ett år er mellom 40.-50.000 besøkende innom dørene på i Parkgata for kulturelt påfyll.

Fullt hus og foredrag om byliv. Oppe i Foajéen får du også servering i tilknytting til arrangementer. (XL Gruppen)

 

-Vi er en veldig god gjeng og vi gleder oss til å bli enda flere. Man jobber i et miljø der ingen dager er like, og alle må bidra for å løse oppgaver som kommer på løpende bånd. Mye av det vi gjør er jo å skreddersy totalopplevelser fra teatrene begynner å rigge, til publikum er her og har gått igjen. Det er klart det dukker opp problemstillinger, men det er det som er vår oppgave å løse. Å jobbe med kultur gir utrolig mye glede tilbake, det er rett og slett veldig givende, sier han.

Har du lyst å søke så finner du stillingsannonsene her. 

Parken kulturhus i Ålesund sentrum