Til toppen

The Greedy Box har åpnet

Så var de endelig kommet i hus. The Greedy Box har åpnet restauranten sin til fult hus, men vognmat blir det like vel i framtiden.

The Greedy Box er kjent for solide porsjoner. Det har de ikke endret på.

Nå har det altså skjedd, The Greedy Box har flyttet innendørs, nærmere bestemt i Øwregata i enden mot Brunholmen, men vognlivet er kanskje ikke helt over?

Spesielle sitteplasser

Stedet for de sultne, eller skal vi si grådige? For å holde oss til konsept og navn?
Det er nemlig ikke endret etter at de nå har flyttet inn i egen restaurant.

-Nei, matkonseptet er som den var i vogna på Kiperviktorget. Et amerikansk konsept med vår vri, altså gode og solide porsjoner, forteller Sunniva Slotsvik Walderhaug.

Sammen med ektemannen Eddie Nils Holmstedt og hans bror Bobby Mattis har de hatt travle dager fram til åpningen.

Den nye restauranten kan ta mot rundt 38 gjester. Interiøret er det Sunniva som har stått for.

-Vi har hatt en prøveåpning, noe jeg er glad for. For der ble det avdekket ting vi måtte rette på, men nå går alt på skinner, og folk sto på døra og ventet på åpningen, forteller hun.

Det er Sunniva som har designet interiøret til restauranten, som rommer rundt 38 sitteplasser.
To av bordsetningene er mildt tatt særegne og spennende. Høyt oppe.

-Jeg ville utnytte plassen, og synes det er spennende med litt andre konsept enn normalen. For det finnes nok ikke noe lignende som de to bordplassene her i byen.

-,De sitter høyt?
-Ja. En må opp stigen, men så får en jo også sitte for seg selv i fred og ro, sier hun.

Niåringen Milla, og mamma Liv synes det var stas å sitte høyt i en av de to sitteboksene. Maten likte de også svært godt.

To av de heldige med utsiktsplass var ni år gamle Milla og mamma Liv.

-Det var moro å sitte på en sånn plass og spise, synes Milla.

-Og maten var god, skyter mamma Liv inn.

-Vi har jo kjøpt mat fra vognen på torget tidligere, og kjente til maten deres. Og nå gikk vi for Loaded fries med kylling. Greit å prøve noe nytt, sier hun.

Fortsatt vognservering

De tre driverne har ansatt en ekstra person, og to til kommer senere. Et team som nok ville fått det svært trangt i vogna.

Kjøkkenplassen er mer enn dobbelt så stor som i vogna.

-Så absolutt. Så nå har vi et stort kjøkken. Her lages maten til restaurantgjestene og de som skal ha takeaway. Senere skal maten til vogna også lages her.

-For den skal dere fortsette med?
-Ja, men med et litt annet konsept rundt maten. Jeg kan avsløre at det blir mer i en asiatisk retning som ikke er så lett å få tak i her i byen.
I tillegg skal jeg ha kafé i butikken min, Memento Mori i Kongens gate. Maten der skal også kommer fra kjøkkenet her, forteller hun.

-Vi synes det er greit med en litt myk start, men her i restauranten skal vi utvide menyen etter hvert. Og da med mocktails, nye milkshakes, pizza og flere burgerretter.

Tagger du et bilde med #mygreedyface kan det være at det havner på veggen.

Vi vil også utvide åpningstiden etter hvert, og åpne til lunsj. Nå er åpningstiden fra 15.00 og fram til kjøkkenet stenger klokken 21.00. Men en får sitte i ro og kose seg en time over det.
Her i restauranten kan vi også arrangere bursdagsselskaper for de som ønsker det.
I tillegg dekorerer vi restauranten med de beste bildene fra de som tagger oss med #mygreedyface. Flere bilder har allerede kommet opp, sier Sunniva.