Til toppen

SUPer søndag med Giske IL Vannsport

Solen har meldt sin ankomst til Ålesund, og hva kan vel passe bedre da enn å teste ut artige aktiviteter i vannet? Giske Idrettslag Vannsport har sesongåpning for sitt vannsportanlegg på Gjerdesanden på Giske, og alle er velkommen til å teste både SUP-brett og kajakkpadling.

Giske Idrettslag Vannsport inviterer barn, unge og voksne til en kjekk dag i strandkanten, søndag 7. mai.

Vannsportsenteret finner du på Gjerdesanden på Giske, som er noe av det nærmeste du kommer «Syden» her i landet. Giske IL Vannsport har sesongåpning for vannsportsenteret søndag 7. mai kl. 11.00 – 15.00, og ønsker barn, unge og voksne velkommen til å teste ut de ulike aktivitetene de tilbyr.

– Hvert år åpner vi sesongen med et slikt arrangement, for å skape litt blæst om vannsportsenteret og få vise frem alt vi har å tilby her, forteller ildsjel og vannsportansvarlig Torkild Skjong. – Og dette år er det litt ekstra kjekt fordi vi har utvidet og kan tilby enda mer. På søndag vil her være en del drevne vannsport-utøvere som hjelper til og viser de som vil teste utstyret, hvordan det gjøres. Så her blir god hjelp å få om man er usikker, forsikrer han.

Utvidet og innbydende

Nytt av året er altså at Giske IL Vannsport har fått satt opp egen seilbrettbod, SUP- og kajakkbod og en avslappende loungedel på anlegget.

Det har vært stor dugnadsinnsats på vannsportsenteret, og mange ildsjeler som har fått på plass nye boder og en egen lounge.

– Vi har utvidet vannsportsenteret vårt det siste året, og har fått på plass mye mer lagringsplass og egen bod til både kajakker og brett. I tillegg har vi fått satt opp en skikkelig kul gapahuk, som vi har døpt «Cabana lounge». Den har fått flotte spilevegger, tak og benker, slik at den fungerer som en fin samlingsplass hvor man kan slappe av. Utvidingen ble muliggjort da vi fikk innvilget TEFT-midler i fjor, fra Sparebanken Møre. Og vi har fått det til ved hjelp av en stor dugnadsinnsats fra de mange ildsjelene vi har med oss her, forteller Torkild.

Mulighet for medlemsskap og leie

Det nyutvidede vannsportsenteret er også mulig å leie til ulike begivenheter, og man kan bli medlem og benytte seg av aktivitetestilbudet gjennom sesongen.

– I løpet av en sesong har vi mye aktivitet her på senteret, både på utleie av utstyr til strandgjester. Det blir også en god del utleie av utstyr og lokaliteter til bedrifter og private, i anledning alt fra bursdagsselskap til teambuilding-eventer. Vi har også faste medlemmer med sesongkort, som har mulighet til å bruke utstyret så ofte de ønsker.

 

Det er rigget for en skikkelig kjekk familiedag i vannet, når vannsportsenteret åpner for sesongen.

Sesongåpningen av vannsportsenteret, søndag 7. mai, er gratis, og det vil bli muligheter til å kjøpe forfriskninger og annet i kiosken. Så her er alt rigget for en kjekk og aktiv familiedag!