Stor utvidelse for Devoldfabrikken25. oktober åpner nye 3.000 kvadrat på Devoldfabrikken i Langevågen, og mer er på vei, forteller daglig leder Ingrid A.Sperre. 

Ingrid A. Sperre hos Devoldfabrikken gleder seg over stor aktivitet.

-Jeg har jo fått 33.000 kvadrat å boltre meg på, sier en smilende Ingrid A. Sperre som tok til på jobben som daglig leder for Devoldfabrikken i sommer. Et senter og attraksjon som stadig utvider inne i den historiske bygningsmassen.

-Torsdag 25. oktober er det åpning av en 1.000 kvadratmeter stor butikk, Sport`n Outlet. Nylig åpnet også Swix Outlet sin butikk, forteller hun.

Det er i fabrikkens absolutt største bygg utvidelsen nå skjer.

-Her er det laget til slik at vi med enkelhet kan tilpasse lokalene til nye leietagere, og det er flere ting på gang der, sier hun.

(Fortsetter under)

Celsius Glass Studio og Cornelia Skuggen er en av mange kunstnere som har tilhold i Devoldfabrikken.

Ingrid A. Sperre og Devoldfabrikken har travle, men kjekke dager i vente.

Foruten nyåpningene blir det i tradisjon tro julegate og lysfest der fabrikken lyses opp med julelys 15.november. Et event som trekker folk fra fjern og nær.

-Ja det er en aktiv høst med mange nyheter. Vi har også fått ny kafé- og arrangementsansvarlig i Kantina.  Det er Sigrun Rødseth som jobber tett sammen med oss i teamet.  Vi gleder oss til å utvikle aktivitetene også der, sier hun.

Devoldfabrikken har mange bygg med en fasinerende historie som tiltrekker seg både tilreisende og lokalbefolkning. Her skapes det stadig nytt liv. En miks av outletbutikker, kunstnere, lokale nisjebutikker og attraksjoner som flere tusen eter med togbane i lokalene til Pensens venner.

(Fortsetter under)

Nyåpnede Swix Outlet .

Sånn ser det ut når Devoldfabrikken har pyntet seg til jul.

-Det er viktig å beholde den helt unike atmosfæren som du finner her. Samtidig som det må være funksjonelt og mulig å drive moderne butikker. Vern gjennom bruk gir beste utviklingen,  sier Sperre og bypatrioten sier seg helt enig. 

Nå er det imidlertid 25.oktober som forberedes. Da er det klart for stort moteshow med Egil Farstad, Maria H. Tøsse og Cabal modeller. I tillegg aktiviteter for de miste med besøk av Tito Magic.

Følg DEVOLDFABRIKKEN og se alt som skal skje i tiden fremover! (Sponset lenke).

Her i dette spennende miljøet utvides det stadig med nytt liv.