Sommerfesten utvider til to dagerTo dager, én for de over 18 år og én for familien, og flere aktiviteter enn noen gang, lover Momentium som har gjort om på konseptet med egne billetter lørdagen og spleis søndag.

Lørdagen blir egen dag for alle over 18 år. Arrangøren legger ut 2000 billetter for salg. Foto: Torgeir Rørvik

Datoene for den syttende Sommerfesten i rekka blir 29. og 30. juni. Lørdagen blir dag- og kveldsarrangement for de over 18 år, mens søndagen blir en ren familiedag. 

Det blir et enda større fokus på aktiviteter og andre former for scenekunst, i tillegg til fantastiske artister på scena. På lørdagen er artister som Kristian Kristensen, Hollywood, Nils Petter Molvær, Moddi, Mahogni og Isak Shorty klare. Flere annonseres snart. 

I tillegg blir det aktiviteter som yoga, kajakk, buldring, beach volley, kokkekurs og masse mer. Det blir lagt ut et begrenset antall billetter til denne dagen. 

- Det blir lagt ut 2000 billetter til voksendagen, forteller arrangøren som håper på fullt hus,

Søndagen fylles området med familieaktiviteter når Sommerfesten på Giske utvides til to dager.

Søndagen blir familiedag med aktiviteter for barn. Til nå er disse klare: Øisteins blyant, grafitti, workshop, grafittivegg, konsert med Mandarinsaft, Havlandet, buldrevegg i regi av Buldrehallen, ansiktsmaling, matlagingskurs for barn, felles kakebord og mer. 

Det blir ikke billetter til søndagen, men spleising som vanlig.