Til toppen

\ loading=

Sol i hjertet og sinnet gir gode resultat

Til tross for mye uvær dette halvåret, kan gjengen hos Matverten Stuen skilte med oppsving i omsetningen. - Ingen selvfølge, men svært gledelig, sier Frode selv da Bypatrioten stikker innom for ei ispause.

Solen skinner endelig etter et halvår med svært mye gråvær. Det betyr gjerne ekstra gode og hektiske dager for gjengen på Stuen.

Han er i full sving bak disken på Stuen. Kunder kommer og går i ett. Soft-is, svinemør, burger og ball på løpende bånd. – Dette har vært et veldig godt halvår, og omsetningen har økt den. Til tross for mye dårlig vær, sier Frode Stuen med et smil.

Akkurat været kan nemlig være en nøkkelfaktor for flere drivere i Ålesund sentrum. For Matverten Stuen kan det periodevis ha alt å si, men viser det seg at de også trosser det fenomenet.

Sammenlignet med første halvår i fjor, opplever de nemlig ei flott økning på fire prosent.

– Med tanke på været som har vært hittil i år, sammenlignet med fineværet i fjor, så er det jo ei knalløkning, sier han og snur seg for å hente mer mat. Kundene skal ikke vente!

 

Teamet hos Matverten Stuen er glade for økt omsetning. Nå forbereder de seg til sommeren, og ikke minst solen som er meldt til helgen. 
Slår værmeldingen til, er der stor sannsynlighet for at vi straks kaster jakken for å slå oss ned på benkene i den lille byparken like ved Stuen.