Ny senterlederHan er opprinnelig fra Fosnavåg men har hatt butikk i Ålesund siden 2001. Nå er Odd-Egil Igesund ansatt som senterleder hos Kremmergaarden hvor han sammen med familien fortsatt eier og driver klesbutikken Sisters Point og Up-Stairs . (Annonsørinnhold)

Odd-Egil Igesund er ansatt som senterleder for Kremmergaarden i Ålesund sentrum.

-Jeg har vært styreleder i Kremmergaarden senterforening siden april 2016 og vært i senteret siden 2003, så jeg kjenner både sentrum og senteret godt. Like før jul fikk jeg spørsmål om å utvide engasjementet til senterleder og da takket jeg ja, sier han.

Senteret er inne i en svært spennende tid med både utbygging og nye butikker på vei inn.

-Det er mye som skjer og for oss har det handlet om å holde aktivitetsnivået oppe og være synlig i en tid med stor omstilling. Vi har klart å holde åpent i hele byggeperioden og nå ser vi frem til 11. april når Lindex åpner dørene. Det vil bli en stor berikelse for både senteret og byen, sier Igesund.

Lindex åpner 11. april på Kremmergaarden.

Om sentrum

-Det har blitt noe helt annet i sentrum i dag enn det var den gangen da vi åpnet butikk for første gang på Storsenteret. Nå skjer det så mye spennende for alle, sier Igesund som sammen med kona valgte å selge huset i Fosnavåg til fordel for leilighet i sentrum.

-Vi elsker det urbane livet med alt som skjer. Festivaler, små og store arrangementer. Vi prøver å få med oss mye av det. Vi rusler hjem fra jobb og får gjerne med oss både en konsert og et glass vin på veien, sier den ferske senterlederen som er godt i gang med aktivitetsplanen for 2018.

-Nå er vi akkurat ferdig med «Ålesund brenner» ei helg som viser at samarbeid er veien å gi for oss i sentrum. Vi har så mye å by på både av butikker, spennende byrom og kulturliv. Det må vi bygge videre på, sier han.