Signe gir tilbakeSignes Bingo har vokst til å bli en suksess med fulle hus en gang i måneden. På sin jakt etter gode premier til byens bingodeltakere traff Teaterfabrikken selv jackpot. Resultatet ble et svært spennende samarbeid.

Teaterfabrikken i Ålesund opplever stor suksess med Signe Stundens bingokveld.

Det er kun ti minutter siden Signe Stunden gikk på scenen på Teaterfabrikken. I kveld med rød nese. Fra i dag av går nemlig alt overskudd fra bingokveldene til Sjukehusklovnene.

-Det har seg sånn at vi fikk kontakt med Grand Canaria Ferieboliger som ville gi bort en ukes opphold i premie, hver gang, dersom vi gikk med på en deal om å gi overskuddet til de fantastiske Sjukehusklovnene. Vi trengte knapt å tenke over det. For det første er det et fantastisk formål og for oss er det også en flott mulighet for å gi noe tilbake, forteller Synnøve Hatlen fra Teaterfabrikken.

Det er hun som er Signe. Signe Stunden. Har du enda ikke møtt hennes alter ego har du noe i vente. Figuren fant hun opprinnelig til Serveringsteateret, men etter det har ho Stunden vært på mange ulike oppdrag og levd sitt eget liv. Nå også som bingovert en gang i måneden og det er populært.

-Vi startet i februar i fjor, og det sa bare pang. Fulle hus nesten fra første stund. Dette er jo egentlig ren underholdning. Det er ikke alltid så lett å forutsi hvilken fot Signe står opp med. Hun roter jo fælt med både premier og kuler, men det er litt av gamet og publikum er med, sier Hatlen og ler.

(Fortsetter under)

Det tok ikke lang tid fra de startet til der kom henvendelser fra lokale bedrifter som mer enn gjerne ønsket å sponse premier. Variasjonen har vært stor. Her har du kunnet vinne alt fra Mokkabønner til flotte gavekort.

-Vi har bare plass til 150 personer så vinnersjansene er ganske store. Nå smeller vi altså til med en helt ny hovedpremie og gir vekk ei ukes opphold for fire på Gran Canaria. Så det spørs om ikke ho Signe må ta seg litt på tak og ta et nettkurs i bingoregler. Hun er jo ikke kjent for å være så veldig nøye på det, men litt skjerpings må til, sier Synnøve med glimt i øyet, nesten så vi trodde på det.

-Vi har satt oss som mål å overreke en stor sjekk til Sjukehusklovnene til jul. I mellomtiden skal vi dele mye morro med bingoglade ålesundere her på Teaterfabrikken, sier Hatlen.

Her kan du vinne både appelsin og marsipangris, men er du ekstra heldig går turen til Gran Canaria.