Til toppen

Næringsliv

Annonse:
Annonse:

Gir unge som trenger det en ny sjanse

Ved hjelp fra næringslivet på Sunnmøre og det offentlige håper Dale Oen Academy at flest mulig ungdommer som sliter med utenforskap får en mulighet til å realisere seg selv og sine drømmer. Nå frir de til enda flere sponsorer.

Les mer

– Vi må begynne der vi bor!

– Vi har ikke lyst å flytte, vi har lyst å være her vi, men da må det skje noe. Vi ønsker å betale skatt, vi ønsker å bidra både privat og fra våre selskaper, men jeg tror ikke folk flest skjønner hvordan formueskatten fungerer i praksis, sier Knut Flakk og Roger Hofseth som drar i gang en egen aksjon for å sikre norsk eierskap.

Les mer

Knut Flakk har kjøpt Sjøbua

– Vi ser det som en naturlig del av satsingen vi allerede har gjort i området rundt Brosundet forteller Knut Flakk som bekrefter at de har kjøpt Sjøbua.

Les mer

Tysk gründer inspirert av Jugendbyen

Ålesund stod på den viktige Bucket-listen. Listen over steder man ønsker å oppleve før man dør. For den tyske gründeren Fabienne Höppner (32) gav besøket til Jugendbyen mer inspirasjon og varme enn hun hadde forestilt seg. Hun lover allerede å komme tilbake.

Les mer

Bypatrioten lanserer nytt nettsted

Det har vært hektiske dager i innspurten oppe på loftet i Tolbugata 2. Det er her lokale «Up & Away» holder til, selskapet som har holdt godt i trådene i de seks månedene utviklingsarbeidet med de nye sidene til Bypatrioten har foregått.

Les mer

Fem finalister klare. Hvem får millionen?

Torsdag er det klart for årets utgave av “Børs og Bacalao” i regi av Sparebanken Møre. Møtestedet for både faglig input og gode samtaler. Ikke minst skal det avsløres hvilket gründerprosjekt som stikker av med en million kroner i årets Næringsteft.

Les mer

Dette er Sunnmøringenes favorittvin

I Oslo dras innbyggerne mot Frankrike når de skal velge sin foretrukne vin. Sunnmøringene derimot, går for et helt annet europeisk land. Vi har tatt oss en god og lang prat med Jeanette Bohinen og Øyvind Tveit. Her får du også de beste tipsene til hvordan du lagrer vin hjemme. Les mer:

Les mer

«Hun investerer» på kvinnedagen

(Annonse) – I et av verdens mest likestilte land har vi fortsatt en lang vei å gå for å nå økonomisk likestilling, sier banksjef for personmarkedet i DNB Ålesund Anna Gran Berild som inviterer til en kveld med kunnskap, inspirasjon og påfyll, skreddersydd for damer, på kvinnedagen 8. mars. Les mer:

Les mer

Brisk satser på lavkarbo med Briks

Brisk bakeri er et rent glutenfritt bakeri med en rekke populære bake- og konditorvarer. Nå har de lansert et nytt lavkarbo og glutenfritt produkt, som har fått navnet Briks.

Les mer