Til toppen

Næringsliv

Annonse:
Annonse:

10 nye år i bysentrum for Vinmonopolet

– Vi ønsker å være der folk forventer å finne oss og Kremmergaarden er et naturlig handelspunkt i byen som gir Vinmonopolet tilgjengeligheten vi ønsker, sier Joralf Sætran, Vinmonopolets distriktssjef for Vestlandet. 

Les mer

Tror på skjønnhetssuksess

I går åpnet Beauty House sin nye salong i Kongens gate. Salongens daglige leder, Anna Lena Gjøsund er sikker på at tilbudet blir svært godt mottatt.

Les mer

Nye krefter på plass hos DNT Sunnmøre

I løpet av sommeren og høsten er det ansatt to nye medarbeidere i DNT Sunnmøre. Lasse Hoel som går fra Bybadet til ny rolle som system- og aktivitetsansvarlig hos DNT.

Les mer

DNB arrangerer ny “Hun investerer”

Er du kvinne og usikker på hvordan en kan gjøre smarte investeringer? 18.oktober inviterer DNB i Ålesund alle damer til en ny “Hun investerer”, og men økende interesse så dobler kapasiteten for antall deltakere fra i fjor.

Les mer

Chérie Brud klar for brudemesse

Går du med planer om å gifte deg? Da må du ta turen når det inviteres til storstilt inspirasjonsmesse hos Quality Hotel Ålesund 14.oktober. Her finner du mange utstillere. En av de er innehaveren av Chérie Brud som tar med egen brud for dagen og de gleder seg.

Les mer

Fantastisk sommer for museene

– I byområdene var økningen på hele 50 prosent, og internasjonale turister strømmer til som aldri før, forteller administrerende direktør i Viti, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn i en pressemelding.

Les mer

Hva opptar deltakerne på Bra By konferansen?

Neste onsdag går startskuddet for den femte utgaven av Bra By i Ålesund, og det med rekorddeltakelse. I det Bypatrioten åpner årets konferanse samles tett på 200 aktører fra kulturlivet, næringslivet og det offentlige som alle brenner for by- og samfunnsutvikling.

Les mer

Nytt yogastudio i gågata

Denne uken har Stine Koppernæs åpnet dørene til sitt nye yogastudio, Yoga & Helse, i andre etasje i Kongens gate 26. Her vil hun, sammen med andre yoga- og meditasjonslærere, tilby yogatimer, meditasjonstimer og ulike behandlinger.

Les mer