Luffen er «Steike lei av Korona»Det er fart, fotball, sommer, humor, glad samba og korona når Luffen Valle nå har sluppet låta «Steike lei av Korona». En sang ment som et humoristisk musikalsk innslag om en fyr som er nettopp det, dritt lei korona.

(Coverfoto: Arnfinn Tønnesen)

Luffen Valle er kjent for både Aafk-sanger og tributekonserter for å hedre gruppa Queen og Freddie Mercury. Nå er han ute med låta «Steike lei av Korona», og håper den kan være en humørspreder i en merkelig tid.

-Tilbakemeldingene har vært formidable etter at jeg slapp låta på fredag, forteller Luffen Valle, kjent for humørrike sanger om Aafk, og for sine tributkonserter til ære for gruppa Queen og Freddie Mercury.

Nå er «Steike lei av Korona» lagt på Spotify for å leve sitt eget liv, og det er Luffen fornøyd med.

-Det har vært noen utrolig morsomme, men også ekstremt hektiske uker. Nå er det glemt, for nå er den her, og vi rakk det akkurat for å holde planen.

-Hva vil du med låten?

-At den kan være en positiv frisk bris i en smule annerledes sommer. Den er kommet til verden på et helt idealistisk grunnlag, og uten sikkerhetsnett i form av støtte eller bidrag fra noen, sier han.

Luffen har jobba hardt med rimeord i låta. Alt som rimer på korona tror vi bestemt må være tatt med i teksten.

-Hadde det ikke vært for en herlig gjeng mennesker som frivillig har stilt opp på kort varsel, kun med et ønske om at låten og prosjektet skulle få se dagens lys, ja så hadde dette ikke vært mulig, sier Luffen.

Ønsker du å gi et lite bidrag for humørstuntet «Steike lei av Korona», ja så kan du det på vipps #614239.

Uansett kan du med god samvittighet høre låta her, på Spotify.