Til toppen

Kultur

Annonse:
Annonse:

Spennende teaterhøst i vente

Teatret Vårt legger frem sine planer for høsten. Her går klassikerne Villanden og Sult hånd i hånd med et banebrytende stykke som produserer strømmen det trenger underveis i forestillingen. I tillegg vender to kjenninger tilbake i julestria.
 

Les mer

Klar med jazzkonsert på Sobra scene

Husker dere at vi skrev om ny giv for Sobra scene? De er nå klare for sin første jazzkonsert i satsingen når bassist og vokalist Ellen Andrea Wang med band entrer scenen. En konsert ingen bør gå glipp av, sier kunstnerisk leder Åsmund Kleivenes. Les mer:

Les mer

Store navn og moro på Laavfest

Familiefestivalen Laavfest på Nedregaarden lover storkanonen Admiral P, lek og moro fra tidlig til seint 12. august.

Les mer

Trommer sammen til jubileumsshow!

Det tradisjonsrike sommershowet på Teaterfabrikken går mot slutten i sin kjente og vante drakt. Årets show blir det siste og tiende i rekken. Vi gir oss på topp, sier Henrik Bjørnsson Overaa som lover rikelig med god underholdning.

Les mer

The North West er klare til å lage liv

Det plinger i telefonen og meldingene strømmer inn, da Bypatrioten tok en prat med Christian Finnskog om konferansen The North West. – Det er akkurat slik det skal være rett før vi åpner konferansen, sier Christian med et smil.

Les mer

Gleder seg til juleshow i Ålesund

I dag kom nyheten om det som blir den aller første satsingen for den nye scenen på Løvenvold Theater. Juleshow med trioen Terje Sporsem, Hilde Marie Kjersem og Are Kalvø. De er i full gang med å kna tekster og ideer og lover både god musikk, humor og overraskelser.

Les mer

Lokale kunstnere til KHÅK

Det loves en mangfoldig og spennende kveld i KHÅK når Karin Augusta Nogva og Bent Erik Myrvoll inviterer til åpning av sin felles utstilling «The Floating World» torsdag 20. april.

Les mer

Nominert til “Årets låt”. Klare for Ålesund!

Spelemann-nominerte Beathoven spiller lørdag under «Vårslepp» i Sparebanken Møre Arena 21-22 april 2023. – Vi gleder oss hemingsløst til å rocke Ålesund inn i vårnatta, sier medlemmene i Beathoven i forkant av arrangementet.

Les mer

Endelig midnattskonsert

Årets vinterfestival ble en flott suksess med mange gode minner for arrangørene av årets Kammermusikkfestival. Dessverre måtte en konsert avlyses, men nå er de klare for å gjøre det godt igjen. Fredag, ved midnatt, kan du få med deg en helt spesiell opplevelse i Ålesund by.

Les mer

Luffen i 60

Luffen Valle har gjort mye forskjellig opp gjennom åra. Men musikken har stått aller mest sentralt. Og når han nå fyller 60 så inviterer han til konsert på Teaterfabrikken.

Les mer

Digitalt påskebingobongo-show

Det ble en dundrende suksess under pandemien. Det å samles for å bli underholdt digitalt. Heldigvis så er ikke det hverdag lengre, men ett konsept fikk bli med videre. Signe Stundens påskebingobongo-show på selveste påskeaften

Les mer

Kulturhuset med stor barnebursdag

Hipp hurra for Parken Kulturhus! Lørdag 15. april feirer de sitt 25-årsjubileum med voksenforestillingen «Byens hukommelse». Ei gave til Ålesund by som feirer 175 år på samme tid. Søndagen blir det barnas tur når de inviterer til gratis barnebursdag med klovneri og parade.

Les mer

Godt billettsalg for nykommer Vårslepp

– Vi er godt fornøyd med billettsalget så langt. Fredagen selger foreløpig best, men lørdagen ligger hakk i hel, sier Adrian Stieng som er markedssjef for Vårslepp som går av stabelen i Sparebanken Møre Arena 21.-22. april.

Les mer

Piff opp påskematen

-Påska er litt som jula, ei tid der mattradisjonene er viktig. Men det er også fint å kunne prøve nye ting, sier Laila hos Hole Kjøtt.

Les mer

På turné med Dance With a Strangers univers

Danse med skjebnen heter musikkteaterstykket basert på låtene til Dance With a Stranger. Etter strålende anmeldelser og salgstall i Molde skal forestillingen fra Teatret Vårt ut på turné i hele Møre og Romsdal.

Les mer

Deler ut 2,6 millioner til prosjekter

Stiftelsen Kjell Holm har tildelt mer enn 2,6 millioner kroner til 69 ulike prosjekter etter vårens søknadsrunde. Felles for alle prosjektene er i følge stiftelsen at de gjør Ålesund til en bedre by å bo i. Her kan du se hvem som fikk støtte.

Les mer