Til toppen

Karl Oskar Fjørtoft til AaFK Fortuna

Han har en lang spillerkarriere bak seg, med erfaring fra både norsk og svensk toppfotball. Han har spilt for klubber som Hødd, Rosenborg, Molde, Hammarby og AaFK. Nå er Karl Oskar Fjørtoft tilbake i AaFK Fortuna som assistenttrener.

Karl Oskar Fjørtoft blir assistenttrener i AaFK Fortuna. Kristian Moe, AaFK Fortuna.

-Jeg er gleder meg veldig til å gå inn i min andre periode i AaFK Fortuna, denne gangen som assistenttrener med en hovedoppgave om å gjøre Frode og jentene til den best mulige versjonen av seg selv. Det blir spennende, og jeg gleder meg til å komme i gang, sier Karl Oskar Fjørtoft. Etter at kontrakten hans med AaFK utløp i 2008, signerte Karl Oskar for Herd, hvor han både var spiller og trener for rekruttlaget.

I perioden fra 2009 til 2010 var Karl Oskar hovedtrener for damene, da under navnet Fortuna Ålesund. Noen år senere var han assistenttrener for AaFK under Trond Fredriksen, før han ble assistenttrener i Hødd. Der ble han værende frem til 2017 da han tok over som hovedtrener for Brattvåg i 3. divisjon – en rolle han hadde i to sesonger.

De siste fire årene har Karl Oskar vært ansatt i Herd, både som hovedtrener for A-laget i 4. divisjon og som sportslig leder for klubben. Som hovedtrener har han ledet laget til to kretsmesterskap i 4. divisjon og bare tapt fem seriekamper i løpet av tre sesonger.

-Karl Oskar har en voldsom CV fra toppfotballen og er ett av de skarpeste fotballhodene vi har. Når han uttrykte såpass tydelig at han har tro på det vi driver med og har lyst til å bidra til at AaFK Fortuna skal lykkes, er vi selvfølgelig kjempestolte over å få Karl Oskar med på laget, uttaler sportslig administrativ leder, Ruben Aalberg.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!