Til toppen

Jåstad klar for AaFK Fortuna

Tredje nysignering er i boks. Ingrid Lovise Jåstad klar for AaFK Fortuna.

– Det trigget meg at de har en såpass stor satsing med et klinkende klart mål om opprykk, forteller Jåstad som er klar for AaFK Fortuna.

Ingrid Lovise Jåstad hentes fra divisjonskollega Avaldsnes. Den 21 år gamle midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025.

– Det er veldig kjekt å signere her. Når AaFK Fortuna kom på banen så jeg en fin mulighet her for meg, og jeg har fått et veldig godt inntrykk av laget, trenerteamet og alt rundt. Derfor føles det som et riktig valg for meg, sier nysigneringen.

Tross sin unge alder har Jåstad flust av erfaring fra toppfotballnivå. Forrige sesong spilte hun 28 kamper for Avaldsnes i Toppserien, og før det sto hun oppført med 63 kamper på toppnivå for bergensklubben Arna-Bjørnar.

Nå er hun klar til å bidra for AaFK Fortuna de neste to sesongene og hjelpe oss til opprykk til Toppserien.

– Jeg fulgte veldig med på laget i fjor, og synes de spiller veldig god fotball. I tillegg har jeg fått et godt inntrykk av Frode og Karl Oskar, og det trigget meg at de har en såpass stor satsing med et klinkende klart mål om opprykk, forteller Jåstad, som beskriver seg selv som en hardtarbeidende spiller som kan gi laget balanse.

-Jeg kan bidra med en god defensiv balanse, og er god til å stoppe kontringer. Jeg flytter beina fort og kan gjøre drittjobben. Men jeg kan også bidra offensivt med godt blikk og en fremoverrettet måte å spille på, utdyper hun.

AaFK Fortuna satser! Her er lagets nyeste spiller sammen med hovedtrener Frode Fagermo.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!