Til toppen

Inviterer til motorshow

Er du glad i biler, styling og motor? Da gleder det deg kanskje å høre at det er klart for Midt-Norsk Motorshow i Sparebanken Møre Arena i Ålesund. 22.september fylles hallen med det beste fra motormiljøet her har å by på. 

– Vi i Moldestuket er en gjeng med entusiaster, fra samme gate i Molde, som møttes gjennom bilinteressen. I dag har vi medlemmer fra både Ålesund, Sunndalsøra og Rindal og klubben teller 30 medlemmer. Etter å ha deltatt på Ålesund Bil & Motorshow de siste årene, tenker vi tiden er inne for å arrangere en egen innendørs utstilling med
entusiastkjøretøy i fokus. Møre og Romsdal har et stort og stadig voksende motormiljø, så vi er ikke i tvil om at et arrangement som dette, i Sparebanken Møre Arena vil bli godt mottatt, sier Harald Johansen.

De har tidligere arrangert flere lokale biltreff og utstillinger i Molde, Sunndalsøra, Trondheim Spektrum og de to siste årene i Vikingskipet på Hamar. Felles for utstillingene er omtale i både inn – og utland.

(Fortsetter under)

– Selv om det kun er kort tid siden vi avgjorde å lage noe eget i Ålesund har vi allerede fått fantastisk respons både fra næringsliv og publikum. Vi gleder oss til å få vise frem hva motormiljøet i området har å by på, sier han og trekker frem rallytalentet Henrik Krogstad fra Langevåg og Nils Eirik Wenaas fra Måndalen sin totalrestaurerte BMW. En banebil fra den tradisjonsrike DTM – serien på 90- tallet.

-Inne i hallen vil det bli vist frem alt fra strøkne originalbiler til styla nye biler. Her blir også MC, racingbiler, superbiler og egne bygg, sier han.

Bilklubben er også sterkt tilstede på sosiale medier med flere tusen følgere. 

WordPress Ads