Til toppen

Hva med reiselivet etter pandemien?

Kari Aina Eik skal være med i utvalget opprettet av Nærings- og fiskeridepartementetsom skal jobbe frem gode råd til reiselivet. – Gjenoppbyggingen av norsk reiseliv etter pandemien krever attraktive og bærekraftige reisemål. Vi må utvikle reisemål som skaper jobber og næringsmuligheter, og samtidig tar vare på behovene til fastboende og miljøets tålegrenser, sier næringsminister Iselin […]

Kari Aina Eik skal være med i utvalget opprettet av Nærings- og fiskeridepartementetsom skal jobbe frem gode råd til reiselivet.

Kari Aina Eik skal være med i utvalget opprettet av Nærings- og fiskeridepartementetsom skal jobbe frem gode råd til reiselivet.

– Gjenoppbyggingen av norsk reiseliv etter pandemien krever attraktive og bærekraftige reisemål. Vi må utvikle reisemål som skaper jobber og næringsmuligheter, og samtidig tar vare på behovene til fastboende og miljøets tålegrenser, sier næringsminister Iselin Nybø (V) som i august opprettet et nytt utvalg med mål nettopp om å kunne gi råd til videre utvikling av norske reisemål.

I utvalget sitter Kari Aina Eik. Generalsekretæren som er levende opptatt av miljø, smarte løsninger og levende byer.

Hun kommer til Bra By 20. Oktober.

Like mye som hun skal fortelle oss mer om arbeidet som skal gjøres og hvorfor, trenger hun også innspill. Ta derfor med deg dine meninger og erfaringer til Scandic Parken Hotel i Ålesund 20. oktober. 

Billetter får du her!

Se hele programmet!

HOVEDSPONSOR

HOVEDSPONSOR

PARTNERE

PARTNERE