Feirer 40 år!Kommende lørdag er det duket for bursdagsfeiring hos Glass og Ramme i Kipervikgata. Hele 40 år har gått siden oppstarten. Nå har de fått ny medeier, freshet opp butikken og er klar for feiring. (Annonsørinnhold). 

Karin og Tor Berg her sammen med den nye medeieren Bjørn Larsen.

-Hektisk men kjekt, sier Karin Berg om de siste ukene der de har snudd opp ned på butikken.

-Det er klart at med ny medeier kommer der også nye idéer. Heldigvis, sier hun og flytter på seg sånn at Tor og Bjørn får passere. Mellom seg har de en stor vegg som skal på plass.

-Nå blir det nye farger og ommøblering for at bildene skal komme enda bedre frem. Butikken er vårt lille galleri, sier hun og viser oss bilder, av kunstnere fra hele landet, som de videreformidler og selger. Innrammingen er det selvfølgelig de som står for. 

-Ja, bakerst i lokalet er jo rammeverkstedet vårt. Det er det som er faget. Så har vi butikken og galleriet i tillegg.

Nå er de klare til feiring

-Vi starter markeringen allerede torsdag med gode tilbud på innramming, men den store dagen er på lørdag. Kl. 12.00-14.00 får vi besøk av kunstner Hilde Rosenberg Bamarni her i butikken som skal fortelle om sine bilder. Så skal vi servere noe godt å bite i, forteller hun. Vi håper at mange tar turen innom.

Se alt som skjer i Ålesund i helga i vår store bykalender! 

I forgrunnen skimtes ett av bildene til kunstner Hilde Rosenberg Bamarni som vil være tilstede i butikken fra 12.00-14.00

Det males, flyttes og ommøbleres. De lover å være helt klare til feiringen kommende lørdag.