Evergreens i verdenstoppenNår du spiser streeatfood hos Evergreens på Kiperviktorget så spiser du faktisk på ett av verdens mest kritikerroste spisesteder, kåret av de reisende selv!

Piotr og Teresa gjør stor suksess med maten de serverer fra matvognen Evergreens på Kiperviktorget. Anmeldsene hos Tripadvisor tar ikke feil. Folk elsker Evergreens.

-Det er virkelig moro med så gode tilbakemeldinger, forteller Teresa Mikolajczak Ruszel.

Hun og mannen Piotr driver den populære karakteristiske svarte vogna som serverer himmelsk streetfood på Kiperviktorget.

 

Nesten uten unntak får Evergreens fem av fem mulige prikker hos den internasjonale omdømmekanalen Tripadvisor. Og i denne sammenhenger er det å få prikker positivt.

”Kyllingen er rett og slett magisk”, sier en.

”Den beste Quesadillaen jeg har smakt!”, sier en annen.

”Saftig kjøtt og smakfull og god salat..” sier en tredje.

(Fortsetter under).

Nå kan du til og med slappe av i en flott fluktstol når du venter på maten. Og på Kiperviktorget kommer spisegjester i alle aldre for å få mat fra Evergreens.

Slik kunne vi holdt på. For Teresa og Piotr får gode kritikker for maten sin.

Så gode at Tripadvisor sendte e-post til dem og fortalte at de nå er rangert som de ti prosentene av spisestedene i verden som har best score.’

”Gratulerer, dere er en 2020 Travelers Choice vinner”, skriver Tripadvisor til Evergreens.

Vi kombinerer anmeldelser, rangeringer og lagringer fra reisende overalt, og bruker den informasjonen fremover til det aller beste for deg.
Du er en del av en eksklusiv gruppe, og vi vil hjelpe deg med å feire denne store bragden”, skriver de videre.

-Dette betyr veldig my for oss, spesielt at det er kundene som har kåret oss og skrevet om oss. For oss er det jo en flott reklame, og vi ser jo at folk strømmer på, sier Teresa.