Er du på jakt etter sommerjobb?Da kan Ålesundregionens Havnevesen være redningen. De søker nemlig ny sommervert til mange nyttige oppgaver resten av sommeren.

Neida, det er ikke for sent å skaffe seg en sommerjobb. Muligens har Kjetil Tvinnereim i Ålesundregionens Havnevesen en god jobb som sommervert til de.

-Ja, vi hadde en sommervert som fikk seg fast jobb nå i sommer. Det er jo fint for vedkommende, men vi havner i beit, sier Kjetil Tvinnereim hos Havnevesenet.

Og det er en allsidig jobb Tvinnereim har å tilby den rette. Men hvem er så den rette til jobben?

-Eneste kravet vi har satt er at vedkommende har sertifikat for bil, slik at den vi får inn har mulighet til å bevege seg litt fritt rundt. For vi skal ikke legge skjul på at vi har en del kaier, havner og bygningsmasse som skal besøkes.

-Hvilke arbeidsoppgaver er det som venter?

-Det er en allsidig jobb der en må regne med litt vedlikeholdsarbeid på kaier og bygninger, passe på gjestehavne med hensyn til bosstømming og sjekk av betaling samt andre nødvendige oppgaver som vi må få gjort.

(Fortsetter under).

Kanskje blir det noen turer om bord i «Skansen» sammen med skipper Per Bertil Farstad og hunden Albert.

-Med andre ord er det greit å være litt ”handy”?

-Ja, det er nok rette ordet.

Vi lover et trivelig arbeidsmiljø og både allsidige og spennende arbeidsoppgaver.

-Og kanskje en tur med «Skansen» inn i mellom?

-Det også. Gjengen på «Skansen» er jo i vedlikehold, og det er der vi trenger et nytt menneske, eller to. Hvor mange vi tar inn får vi se etter hvert, men en må vi i alle fall ha, sier han.

-Hvor lenge varer engasjementet?

-I alle fall ut sommeren, altså august. Muligens blir det litt utover september også, men det er også ting vi må vurdere når vi ser på mengden av arbeid som må gjøres, sier Kjetil Tvinnereim.

Og vi er ikke verre på det enn at vi gir deg telefonnummeret hans, sånn i tilfelle du får lyst til å søke jobben.

Kjetil Tvinnereim treffer du på 90 20 21 86.