Til toppen

\ loading=

Donuts i vinden

- Det første året vil jo alltid være litt berg og dalbane, men nå føler vi at vi har funnet formelen, sier butikksjef Jessica Da Silva Muren hos Devie´s Donuts på Aspøya som ikke bare har utvidet med ulike godbiter, men også åpningstidene!

Det går unna med Donuts og godbiter, og butikksjef butikksjef  Jessica Da Silva Muren hos Devie´s Donuts sørger for å pakke alt inn i tilpassede esker. Perfekt for folk på farten.

Da Bypatrioten stopper innom på formiddagen er vi slett ikke alene om idéen. Inn dørene kommer både Ålesundere og tilreisende turister på jakt etter noe ekstra godt å bite i. Og det finner de. I disken venter deilige donuts i alle varianter, rosa, karamell, med strø og uten.

– Vi har også mini-donuts, men det er mest på bestilling. De går unna i selskaper, og har blitt et veldig populært innslag på kakebordene rundt om, forteller Muren før nok en kunde med rette får oppmerksomheten hennes.

Dermed forsvant fire nye snopebiter ut dørene på hjørnet i Øwregata.

Lunsj og kaffe

Ute i gatene strener nysgjerrige turister rundt med kamera i hånden. På jakt etter både fine motiver og et sted å sette seg ned.

– Vi ser at turistene spesielt velger å sette seg ned, og det er koselig. Da er det god stemning og språk i alle varianter her, forteller hun.

Utvider litt og litt

Det startet med donuts i disken og på bestilling, men litt etter litt har de også utvidet sortimentet inne på kafeen.

– Vi har nå to ulike typer påsmurt chiabatta som man både kan spise her og ta med seg ut på rusletur, i tillegg til god kaffe, iskaffe, smoothie og soft-is. Også har vi flere planer, men først skal vi ta unna sommeren. Det er absolutt høysesong for oss, forteller hun.

Påsmurt chiabatta med mozarella og tomat er en hit i kaféen hos Devie´s Donuts.

Faste kunder

De stortrives med beliggenheten, og skryter av aktiviteten i området som har endret seg stort siste tiden. Hun sier også at de har rukket å få en god del faste kunder.

– Det er jo noe av det kjekkeste. At kundene kjenner oss, og at vi vet hva de liker og ønsker. Men vi bli gjerne kjent med enda flere. Vi føler folk oppdager oss litt etter litt, og alle som kommer hit for første gang er høylytt begeistret og sier det gjerne til oss. Sånt er jo ekstra hyggelig.

Nye åpningstider

Nå utvider de åpningstidene, noe som betyr at de skal ha åpent hver eneste dag hele uken.

– Alle er hjertelig velkommen innom. Mandag til lørdag har vi åpent 09.00-17.00 og søndager 10.00-17.00, avslutter hun.

Devie´s Donuts
Absolutt godkjent sier Ingeborg Skjong (14) og Pernille K. Søvik (14) fra Giske Ungdomsskule som er med Bypatrioten ut på jobbskygging. Det hadde sine fordeler!
Donuts i alle varianter er også superpopulært i selskaper og bursdager. – Mange bestiller til ulike temaer. Både barn og voksne har sine ønsker om smak og farger. Vi tilpasser gjerne, sier hun.
Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!