Til toppen

\ loading=

David Johannsson har signert med AaFK

- Vi er veldig glade for å kunne annonsere at islendingen David Johannsson har signert for de neste fire årene. 21-åringen nærmer seg 50 kamper for ulike aldersbestemte landslag og står med to mål på de siste fem kampene for U21-landslaget til Island, skriver AaFK i en pressemelding.

Foto: AaFK

Johannsson kommer fra FH Hafnarfjördur hvor han fikk 14 målpoeng på 23 kamper (syv mål og syv assist), for klubben som endte på femteplass i den islandske toppdivisjonen.

Christian Johnsen var godt fornøyd med å se den nye indreløperen på plass på Color Line Stadion.

– David er en spennende spiller og en flott gutt. Han har sulten, hjerte og en fin karakter som er viktig både på og utenfor banen. Han har opparbeidet seg godt med erfaring allerede gjennom U21-landslaget og et opphold i Italia med Lecce. Det skal bli en glede å få David til Aalesund, og få jobbe med å utvikle han sammen med oss i AaFK de neste årene, sier Johnsen.

Medisinsk test ble gjennomført tidligere i dag, og midtbanespilleren er nå klar for nye utfordringer og gleder seg til å komme i gang med forsesongen.

– Jeg ble veldig interessert i prosjektet her. De er veldig opptatt av å spille offensiv fotball, som jeg liker veldig godt, og jeg tror jeg kan passe godt inn i en indreløper-rolle her. Jeg skal tilføre mye energi og kvalitet, forteller Johannsson.

Sportssjef Bjørn Erik Melland har følgende å si om lagets nye tilskudd.

– David er en spiller som vi har fulgt en stund, og vi er fornøyde med å ha han på plass til vi starter oppkjøringen mot en ny sesong. Han er en hardtarbeidende og spennende offensiv spiller med en veldig fin karakter, forteller Bjørn Erik Melland.

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!