Til toppen

\ loading=

Bli med på NM kvalik i vannsklie på Bybadet

På med badebuksa og fartsgleden! Fredag 8. mars skjer det igjen. Da åpner Bybadet den raskeste sklien for intens oppkjøring og kvalifisering til årets NM.

-Velkommen til NM kvalifisering, sier Marthe Lingås på Bybadet.

– Dette gleder vi oss til, og vi er veldig glade for at dette har blitt så godt mottatt her i Ålesund, forteller leder på Bybadet Marthe Lingås

I fjor deltok nemlig totalt 33 utøvere i kvalifiseringen, og de håper på minst like mange i konkurransen om plass til årets superfinale som går av stabelen i Bergen.

-Vinnere i dame og herreklassen får dekket både reise og opphold, så vi håper det gir inspirasjon til å gi alt, sier hun.

Program på kvalifiseringsdagen

Ettermiddagen sparkes i gang kl. 17.00 med innledende runder i dame og herreklassen som begge gjennomfører tre løp. Etter det går de seks beste fra begge klassene videre til tre nye forsøk i finalen som starter ca. kl. 19.00.

For de som vil legge seg i hardtrening, så blir der en egen mulighet for det torsdag 29. februar fra kl. 19.30.

– Da gjør vi klart for ei åpen treningsøkt og da er det bare å komme innom for å sjekke teknikken og finne den beste mulighetene for høy fart i skliene her, forteller hun.

De tre beste i dame og herreklassen får automatisk plass i selve NM finalen og Bybadet dekker fly, hotell og bankett for førsteplassen i både dame og herre. Kommer du på andre plass dekkes bankett, og tredjeplassene må selv dekke utgifter til selve NM. Lyst å være med og forsvare Ålesund? Les mer på Byadets hjemmesider og meld deg på! 

Bypatriotens Kulturkalender

Se alt som skjer i Ålesund

Alltid mye å glede seg til!