Til toppen

\ loading=

Bli med på Barnas Byvandring

Vi i Bypatrioten er klare med ei ny runde med Barnes Byvandring i Ålesund sentrum. Vandringen som går lørdag 16. september er helt gratis, men krever påmelding. Her finner du ut mer.

Bli med ut på tur i egen by med Barnas Byvandring lørdag 16. september kl. 12.00.

Bli med når vi tar turen gjennom sentrum på barnas premisser. En kort vandretur der det skjer både rare, spennende og gøye ting.

– Dette er et av prosjektene vi gjør for å bidra med opplæring. Vi har stor tro på at det vi kan mer om, blir vi også ekstra glade i. Og hva er viktigere enn at vi som bor her i området vet litt mer om hvorfor byen er som den er, hva vi har drevet med før, og ikke minst hvordan byen er nå, sier Trine Klemetsen om vandringen som har blitt holdt fire ganger tidligere.

– Dette er et prosjekt som vi skal fortsette med, nettopp fordi det er kjekt for både små og store, og noe man kan gjøre sammen. Kanskje fører det til gode samtaler både før og etter, og akkurat sånn holder vi budskapet om den flotte byen vår levende, sier hun om vandringen som ledes av Sindre Nakken med god hjelp fra hemmelige hjelpere.

Litt av konseptet er nemlig overraskelser underveis.

– I år har vandringen startpunkt på Molja, og vi skal ei lita runde rundt om i sentrum, sier hun om prosjektet som også er under utvikling.

– Det er som med alt nytt. Vi begynner i en ende, prøver, lærer og utvikler underveis. Nå kjører vi denne varianten i år, så snur vi på det til neste år, sånn at det blir kjekt å være med flere ganger. Denne byen har mye på hjertet, så vi må ta litt og litt, legger hun til og takker Sparebank 1 SMN som har bidratt med utviklingsmidler og sponser vandringen. 

Gratisbilletter finner du her! 

Vi løser oppgaver sammen!
Barnas byvandring skal være en kjekk aktivitet for små og store!
Vandringen er støttet ac Sparebank 1 SMN