Begrenser billettsalg til Bra By-konferansenBra by- konferansen 18. mars går foreløpig som planlagt, men billettsalget begrenses. Les mer:

Bra By- konferansen arrangeres for 2. gang i Ålesund

Vi har selvfølgelig fulgt situasjonen tett, og har så langt tatt ei vurdering på at vi stopper billettsalget på 100 personer. Vi holder oss dermed innenfor den grensen Ålesund kommune selv setter for sine arrangementer. Det er jo nå, i innspurten, de siste billettene pleier å gå, men det håndterer vi. Det blir et tap vi bare må ta med tanke på at situasjonen er som den er. Nå er dugnad for trygghet viktigst, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten.

Ingen avlysninger

-Vi har så langt ikke fått noen avlysninger fra hverken foredragsholdere eller deltakere, og forholder oss til de retningslinjene som settes av myndighetene. Vi holder oss til 100 når de nasjonale retningslinjene sier 500, så her er vi godt innafor. Vi har selvfølgelig stor forståelse for at det innføres begrenset aktivitet hos sentrale aktører, som tross alt må kunne være operative dersom denne situasjonen skulle eskalere. Vi tar alle forhåndsregler vi kan og skal som arrangør. Det innebærer alt fra måten vi rigger salen på, med god avstand mellom bordene, til flere stasjoner med Antibac. Vi har også sagt nei til deltakere som har opplyst om at de har vært på reise, sier hun og føyer til at det meste av innhold, både deltakere og foredragsholdere har lokal tilhørighet i Møre og Romsdal.

-For de som allerede har reservert billetter er det bare å sende inn navn på deltakere etter ordinær praksis, sier hun om det som ser ut til å bli en eksklusiv opplevelse for færre publikummere enn planlagt.

-Vi ser på muligheten for å tilgjengeliggjøre innholdet i etterkant, men akkurat nå er det oppfølging og det å komme ut med god informasjon som prioriteres.

På plakaten

De deltakerne som allerede har sikret seg billett kan se frem til en dag med byutvikling sett fra mange kanter.

- På scenen venter knallgode foredragsholdere som skal gi oss input fra et bredt spekter. Vi får høre historier fra sporty gründere som utgjør «de nye sentrumsaktørene», får siste nytt om Sørsida, og ikke minst høre historien fra Ringsaker kommune som over en 10-års periode bestemte seg for å virkelig ta grep i Brumunddal. Det gav resultater. I tillegg venter tanker om hvordan hverdagssyklisten faktisk kan utgjøre en forskjell, og ikke minst hvordan vi skal komme oss rundt med kollektivtrafikk i fylket. Så ser vi frem til tanker fra Gordon Falkoner som har jobbet på noen av de smarteste prosjektene i verden. Hvor ser han Ålesund og Sunnmøre i den konteksten? I tillegg skal vi avsløre hvem som kan smykke seg med tittelen «Årets Bypatriot».

En rekke spennende aktører er tilstede med stand. Her får man møte gjengen bak «Bønnekaffe» et flott arbeidslivstiltak i egen by, Plastfritt Hav, Nissan, Fram, Syklistenes landsforbund og Scandic Parken Hotel.

For ytterligere spørsmål eller informasjon om konferansen ta kontakt med Bypatrioten direkte på:

post@bypatrioten.com

eller telefon: 95037018