Avslører olivenoljens hemmeligheterRandi på Oliviers & Co inviterer til kurs der du kan lære mer om hemmelighetene og triksene bak de edle dråpene.

 

 

Randi Larsen og staben på Oliviers & Co inviterer nå til kurs der man kan lære mer om hemmelighetene og triksene bak de edle dråpene. 

Hva gjør olivenolje så sunt? Hva kjennetegner en kaldpresset olivenolje og hvorfor holder enkelte oljer ikke mål? Hva bør du se etter på etiketten før du kjøper og hvordan får du fram den beste smaken?

Kunnskap
Bruken av olivenolje i matlaging er stadig økende. I Ålesund har vi to spesialforretninger som selger olivenolje i en utalls varianter. Fagkunnskap og personlig service er felles for dem begge. 

– Vi skal ha kurset her inne i butikken og det er litt begrenset med plass, så det kan være en idé å være tidlig ute med å melde seg på, sier Larsen. 

 

Stor etterspørsel
– Kundene våre har etterspurt slike kurs. Mange vil vite mer om olivenolje og vi har ofte kurs for klubber og grupper som vil vite mer. Nå åpner vi for at alle som vil kan melde seg på, sier Randi Larsen, innehaver av Oliviers i Kipervikgata. 

Onsdag 15. februar mellom 18 og 20 får deltakerne gode råd, triks og smaksprøver på kjøpet.