Styrker samarbeidet med BypatriotenÅlesund Storsenter er godt fornøyd med en økning på åtte prosent i 2016. I ei tid da alle spådde at handelen ville flate ut. Nå styrker de samarbeidet med Bypatrioten. 

– Ikke tilfeldig at trenden er snudd

Ålesund Storsenter er godt fornøyd med en økning på åtte prosent i 2016. I ei tid da alle spådde at handelen ville flate ut. Nå styrker de samarbeidet med Bypatrioten. 

– Ålesund by er en av byene som faktisk har greid å snu trenden i sentrum og det er ikke tilfeldig, sier senterleder for Ålesund storsenter, Therese Kolvik Habostad.

Sentrum har kommet langt på får år. Nå handler det ikke lenger om å «redde byen» men å videreutvikle tilbudene. 

– Å ha en samarbeidspartner som Bypatrioten, en kanal som når ut og som tar tak i ting, har vært og er viktig for oss som driver her, sier senterlederen. Vi merker stor forskjell på kun svært kort tid og det er det viktig at folk er klar over. Men vi har fortsatt litt å strekke oss etter, sier senterlederen og gir Bypatrioten en dose selvtillit på veien. 

Gode på det vi har

 – Da byen var full av graveprosjekter, informerte de publikum. Når noen trenger lokaler, så formidler de. Byen trengte noen som tok grep og som tok seg av det som skjer på gateplan. Vi har ikke alt, men er veldig god på det vi har. Ålesund by er en av byene som faktisk har greid å snu trenden og det er ikke tilfeldig, sier Habostad.

Senterlederen gleder seg til et 2017 med enda flere aktiviteter. 

– Det handler om samarbeid. Om å skape nytt både sammen og hver for seg, sier hun.

Det må jo Bypatrioten signere på!